Politie doet snelheidscontrole op Rijnlaan in Utrecht na vele klachten: ‘U vraagt, wij draaien’ | De Utrechtse Internet Courant Politie doet snelheidscontrole op Rijnlaan in Utrecht na vele klachten: ‘U vraagt, wij draaien’ | De Utrechtse Internet Courant

Politie doet snelheidscontrole op Rijnlaan in Utrecht na vele klachten: ‘U vraagt, wij draaien’

Politie doet snelheidscontrole op Rijnlaan in Utrecht na vele klachten: ‘U vraagt, wij draaien’
Foto: Twitter wijkagent Dichterswijk/Rivierenwijk
De politie in Utrecht heeft vandaag snelheidscontroles uitgevoerd op de Rijnlaan. Dat werd gedaan naar aanleiding van vele klachten van te hard rijden op de weg in Rivierenwijk.

De politie in Utrecht heeft vandaag snelheidscontroles uitgevoerd op de Rijnlaan. Dat werd gedaan naar aanleiding van vele klachten van te hard rijden op de weg in Rivierenwijk.

Er wordt vaak te hard gereden op de Rijnlaan, waar ook een school aan grenst. De politie besloot daarom met een lasergun bestuurders te controleren. Als snel werden twee overtreders op de bon geslingerd, de automobilisten reden meer dan 15 kilometer per uur te hard. Hoeveel boetes er in totaal zijn uitgeschreven is onbekend.

De wijkagent van Rivierenwijk schrijft op Twitter: “U vraagt, wij draaien. Naar aanleiding van vele klachten met betrekking tot hard rijden op de Rijnlaan in Rivierenwijk, wederom een snelheidscontrole aan het uitvoeren.”

7 Reacties

Reageren
 1. Chantal

  “U vraagt, wij draaien”?!?!
  Kom eens een dag met je lasergun in de Adelaarstraat staan! Dan heb je een betere score dan 2 automobilisten die 15 km/h te hard rijden! 80 km/h is daar heel normaal!
  Ik zorg voor koffie voor de dienders!

 2. Cico

  DJ Popo, ik heb nog wat verzoek nummertjes: Kanaalstraat, Vleutenseweg, ASW, Cartesiusweg, GvR-weg. Je kan een soort circuit uittekenen met die wegen

 3. Steve

  Ik zou zeggen kom eens op de Ahornstraat staan.
  En dan vooral in de avonduren.
  Een kaarsrechte straat zonder verkeersdrempels.
  Succes verzekerd voor de staatskas

 4. Piet

  Wowie u vraagt wij draaien. Nou een vraagje dan: kunnen jullie ook op de Kapteynlaan eens een dagje komen staan?

 5. De Klager Wint Altijd

  Mooi hoe de politie en de burger op deze manier dichter bij elkaar komen. De politie biedt aan om bij elk verzoek meteen een dag te komen politieën, en de burger biedt voor deze topservice koffie aan.

  Zo kan het dus ook!

 6. Graagzelfs

  Zou de politie dan misschien ook iets kunnen doen aan de criminaliteit in Overvecht?

 7. Liedje

  Wat goed! En inderdaad wordt er vooral heel hard gereden in de avonduren, ‘s nachts en ‘s morgensvroeg. Dus dan ook eens controleren…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).