Politie gaat ervan uit dat Florine Timmer is verdronken | De Utrechtse Internet Courant Politie gaat ervan uit dat Florine Timmer is verdronken | De Utrechtse Internet Courant

Politie gaat ervan uit dat Florine Timmer is verdronken

Politie gaat ervan uit dat Florine Timmer is verdronken

Wat gevreesd werd, lijkt bewaarheid te worden.

Een woordvoerder van de politie in Friesland heeft laten weten dat het stoffelijk overschot dat vanavond in de haven van Grouw is gevonden voldoet aan het signalement van Florine Timmer. ”Het heeft er alle schijn van dat zij het is”, zei de zegsman. Identificatie moet 100 procent zekerheid bieden. Dat gebeurt donderdagavond in een ziekenhuis in Leeuwarden.

De 17-jarige Florine uit Utrecht ging woensdagavond met vriendinnen naar een feest op een plezierjacht, 500 meter van de ligplaats van hun boot. Nadat ze rond vier uur wegging van het feest, ontbrak ieder spoor. Haar vriendinnen alarmeerden rond half zes vanochtend de politie. Vanaf dat moment is de politie een zoektocht gestart in de haven van Grou. De politie gaat er vanuit dat de leerling van het Christelijk Gymnasium Utrecht door een ongeval om het leven is gekomen. (later meer)

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).