Politie in Utrecht treedt op tegen kanarie in etalage kapperszaak Amsterdamsestraatweg Politie in Utrecht treedt op tegen kanarie in etalage kapperszaak Amsterdamsestraatweg

Politie in Utrecht treedt op tegen kanarie in etalage kapperszaak Amsterdamsestraatweg

Politie in Utrecht treedt op tegen kanarie in etalage kapperszaak Amsterdamsestraatweg
De politie in Utrecht is tweemaal langs geweest bij kapsalon Memet op de Amsterdamsestraatweg omdat er een kanarie in een vogelkooi in etalage hangt. Dit is volgens de politie niet toegestaan. Als eigenaar Memet de kanarie niet verwijdert moet hij voor de rechter komen. Voor hem is het een klap in het gezicht, hij heeft de kapperszaak al tientallen jaren en hij heeft altijd een vogeltje gehad.

De politie in Utrecht is tweemaal langs geweest bij kapsalon Memet op de Amsterdamsestraatweg omdat er een kanarie in een vogelkooi in etalage hangt. Dit is volgens de politie niet toegestaan. Als eigenaar Memet de kanarie niet verwijdert moet hij voor de rechter komen. Voor hem is het een klap in het gezicht, hij heeft de kapperszaak al tientallen jaren en hij heeft altijd een vogeltje gehad.

Kanarie Piet is al jaren te vinden in een vogelkooi in de kapperszaak van Memet. En voordat Piet er was waren er andere vogels. Memet is een liefhebber: “En veel van mijn klanten vinden het ook hartstikke leuk. Ze waarderen het vrolijke gefluit en de levendige aanwezigheid van Piet die de sfeer in de salon goed doet.”

Alleen stond vorige maand ineens de politie op de stoep, en deze week wederom. Volgens de politie mag de kanarie op basis van de Wet Dieren niet bij het raam van de zaak in een kooi zitten. Een woordvoerder van politie Utrecht laat weten dat als er zoiets geconstateerd wordt, ze ook wel moeten optreden.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Voor Memet voelt het als een klap in het gezicht. Hij zegt juist een vogelliefhebber te zijn, en zijn hele leven al vogels te hebben. Hij heeft al bijna veertig jaar de kapperszaak aan de Amsterdamsestraatweg. Vaste klanten van  Kapsalon Memet hebben ook hun ongenoegen geuit over het feit dat de vogel nu uit het zicht is verdwenen. “Als de vogel achterin de zaak moet zitten, fluit hij ook veel minder vrolijk.”

De politie heeft foto’s gemaakt van de vogel en heeft laten weten dat hij eventueel voor de rechter moet komen als de vogelkooi voor het raam blijft hangen.

75 Reacties

Reageren
 1. buurtbewoner

  al die tijd had de politie hun aandacht kunnen richten op mensen die door rood rijden, met mobiel achter t stuur zitten, maar nee, een onschuldig vogeltje had de prioriteit

 2. Geenstijl@Utrecht

  Vertruttingsgolf ala jaren 50 in de stad Utrecht, waar de politie zich voor laat gebruiken.
  Pietje is nu een stuk ongelukkiger aan de zijkant

 3. Frans Jansen

  Moeten ze nu echt een hardwerkende man tot last zijn.
  Het is precies wat de buurtbewoner schrijft en laat ze een boeven gaan vangen.

 4. Corrie Huiding-Stomp

  Hebben ze niets anders te doen. Het wordt steeds gekker in Utrecht.

 5. hans

  Inderdaad wordt de politie mis-bruikt en geven tegelijkertijd aan “andere prioriteiten te stellen” waardoor nijpende zaken op de plank blijven liggen.

  Overigens vind ik een vogeltje in een kooitje niet meer van deze tijd!!

 6. MarcB

  Ik gok zomaar dat die gasten van de Partij voor de dieren hier achter zitten. Aanpak van olifantenpaadjes mislukt, pakken we nu nu een ondernemer zn vogeltje af… foei!

 7. Willem

  Als je echt een vogelliefhebber en kenner bent dan zet je ze niet in zijn eentje in een mini kooitje voor een raam. Kanaries zijn sociale groepsdieren en alleen zetten is mishandeling.

 8. Jan

  Heeft de politie niets beters te doen op de Amsterdamse straatweg
  Het is ronduit schandalig om zoveel tijd te steken in zo’n nutteloze zaak
  BURGERMEESTER; let is beter op je orde handhavers

 9. Klaasjan

  Achterin de zaak mag wel, maar voor het raam niet? Waarom? Wat zijn dit voor betuttelende regels? Ik heb jarenlang kunnen constateren dat de kanarie het daar best naar zijn zin heeft, anders zou hij echt niet zo vrolijk fluiten maar zitten wegkwijnen. Of een kanarie in een kooitje niet meer van deze tijd is, is een andere vraag. En… waren er geen andere heftiger problemen aan de ASW?

 10. Puk

  dit is gewoon idioot. Ik heb ook en kanarie en die staat in de slaapkamer bij het raam. daar zijn kanaries blij en kunnen naar buiten kijken en het geluid van allerlei geluiden horen waar ze van houden. Ik snap niet dat die kapper zijn vogel daarvan verwijderd moet worden, dat beestje zingt en is blij, nu moet iemand mij uitleggen waarom dat niet kan.

 11. Bewoner van Utrecht

  Het lijkt wel een 1 april grap.

 12. Toine Goossens

  Hier zit de een of andere gefrustreerde Partij van de Dieren activist achter. Alleen dat soort mensen gunt anderen nul genieten van het leven. Onder het motto:

  ‘Ik bepaal wat u wel en niet mag, ik controleer dat’.

  Ik roep alle winkeliers van de straatweg op om ook een vogeltje in de etalage te hangen. Dan raakt het overheidsapparaat overspannen en blijft ook pietje zitten. Linkse activisten vinden namelijk: ‘Het doel heiligt de middelen’. Op het moment dat alle anderen dat massaal overnemen blijkt hoe verderfelijk dat uitgangspunht is.

 13. D.W, Jansen

  misschien het vogelkooitje aan een muur hangen en niet voor het raam zodat het beessie lekker vrolijk verder kan fluiten

 14. Kees van Hattum

  Doorgeslagen wetgeving! Je kunt de politie niet de schuld geven, die krijgen de opdracht van hun leidinggevende. Nee, de fout ligt bij de wetgevers, die dit soort kromme regels bedenken.

 15. Toine Goossens

  Het blijft onvoorstelbaar hoe in een zo GroenPvdA/PvdD stad burgers andere burgers het licht in de ogen niet gunnen. Inclusie is hier ver te zoeken. Hoog tijd om weer eens te benadrukken dat een veilige sociale stad alleen realiseerbaar is met altijd en overal Inclusief Denken.

  Inclusief Denken

  Niets is moeilijker dan een oude denkwijze, een oud denkpatroon op te geven en zich een nieuwe wijze van denken eigen te maken. Toch is dit het eerste dat moet gebeuren. Dit omzetten van ons denken, dit om-denken, gaat aan een nieuw handelen vooraf 1). Daarom kan niet voldoende nadruk worden gelegd op de primaire noodzaak van een ander denken.
  Tegenover het oude antagonistische, exclusieve denken zou ik als adequaat antwoord op de totaal veranderde situatie willen stellen: een nieuw inclusief denken.
  Daaronder versta ik een denken, dat er principieel van uit gaat dat mijn heil (geluk, leven, welvaart) niet verkregen wordt ten koste van of zonder de ander, maar dat het alleen verkregen kan worden als ik tegelijk het heil van de ander beoog en bevorder.
  Deze uitspraak is niet idealistisch, maar realistisch. De bedoeling is niet dat het edeler of mooier is om het heil van de ander te bevorderen, maar dat het verstandiger is. En dat het daarom niet onedel en laag is om alleen voor eigen heil en welvaart te werken, maar dwaas.

  1) Dit betekent niet, dat men eerst met een nieuw denken klaar moet zijn, voor men tot nieuw handelen kan komen. Dit is een voortdurende wisselwerking: elk begin van nieuw handelen versterkt ook weer een nieuw denken.

  Dr. F. Boerwinkel, Inclusief denken, Een andere tijd vraagt een ander denken, 1966, uitgever Paul Brand.

 16. Lombokker

  De politie getipt door het Dierenbevrijdingsfront of aanverwante sjw’s?

  Mehmet moet gewoon zeggen dat die kanarie bij hem van bed, bad en brood wordt voorzien, dan is er niemand meer te vinden die hier moeilijk over doet.

 17. Sam

  Bedenk dat dit soort achterlijke wetgeving voortkomt uit het stemgedrag van de wegkijkende linkse Utrechters. PvdA-GL is met 20% de grootste partij in Utrecht.

 18. J visser

  Ik zpu graag willen weten wie dit heeft gebrieft bij de politie
  Daarbij is en bestaat er een wet waar dat in staat.
  Ik vind het zeer kinderachtig gedrag vd politie en diegene die dit heeft verraden
  Voor de rest memhet geniet van he vogels

 19. Marten de la Vieter

  Wat een onzinnige actie. Overigens vind Hans een vogeltje hoort niet in een kooitje; weglaten vliegen in de kou? Dan is ie gauw hemelen. Laat het Pietje zijn lied zingen achter ‘t raam.

 20. Wim

  Waar staat in de wet dat je geen kooitje daar mag hangen?

 21. Een inwoner van Utrecht

  De politie moet zich doodschamen om hier op te treden terwijl er overal aangifte wordt gedaan van mishandeling waar ze vervolgens niets mee doen. Schaam je kapot politie Utrecht !!!!!!!!

 22. W

  @toine: het gaat om de wet dieren, niet om een apv-dingetje. Nationale wetgeving dus, en heeft dus niks te maken met “ GroenPvdA/PvdD stad die burgers het licht in de ogen niet gunnen.”
  Maar goed, je slaat de plank wel vaker mis.

 23. Bert Bruislijm

  Zoveel dingen op de Straatweg die eens aangepakt zouden mogen worden maar dan gaan ze deze gezellige kappers eens even de oren wassen?
  zucht

 24. Jan

  Per 1 januari 2023 is er een nieuwe dierenwet ingegaan die is ingediend door de PvdD en ook nog breed is gesteund in de Tweede Kamer. Kip als Kiloknallers verkopen mag wel, parkiet voor het raam niet. En natuurlijk gaat de Politie handhaven want die hebben immers niets anders te doen toch?…

 25. Taco de Groot

  Orwelliaanse toestanden. Dacht dat de politie wel andere prioriteiten heeft…

 26. Nico

  Een lintje voor de politie dat ze dit vast gesteld hebben en er ook keihard tegen opgetreden hebben. Hiermee berijk je echt wat. Een vogeltje in het raam van een winkel dat goed verzorgt wordt. Het is wat, pffff. Hebben we hier in Utrecht nou niets beters te doen? Ze moesten niet optreden, ze wilden optreden en dat 2 keer wat dit is wel makkelijk bonus punten scoren. Ze hadden ook de andere kant op kunnen kijken en voorbij kunnen laten gaan zoals ze tientallen fietsers passeren die geen of maar 1 lichtje op de fiets hebben branden. Goed bezig politie Utrecht jullie hebben echt een lintje verdiend (Van Onvermogen dat je niet de anderekant op keek)

 27. BdV

  Het is blijkbaar maar een klein stapje van vijandige architectuur naar een kanarie.

 28. Herman1963

  “Een woordvoerder van politie Utrecht laat weten dat als er zoiets geconstateerd wordt, ze ook wel moeten optreden”

  Dat is natuurlijk flauwekul. De politie moet helemaal niets en hebben de keuze hiermee wat te doen. Net zoals de politie dagelijks de keuze maakt om zware zaken niet te onderzoeken omdat daar geen tijd voor is. Kwestie van prioriteiten stellen.

 29. Toine Goossens

  @W-tje,

  Dat zit je hoog hé. Midden in de roos dus.

  En nee, natuurlijk is het geen Utrechter geweest die de politie heeft gedwongen om te handhaven. Het was een duivenmelker uit Limburg die ook kanaries fokt.

 30. Ruben

  Een vogelkooitje voor het raam? Taalkundig onjuist vanaf de straat kant gezien. Dan zou het kooitje buiten moeten hangen. Nu hangt het ‘achter het raam’. Zoek een leuke oro deo advocaat. Kan er nog een leuke zaak van maken.

 31. Sj

  @jan, de burgemeester gaat niet over het aansturen van de politie. Al een tijdje niet meer.

  @toine, de tweede kamer zit erachter, niet een of andere pvdd-activist. Flauwe opmerking van je, maar dat weet je wsl zelf ook wel. Oproepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid, foei toine!

 32. RvD

  @Sj:
  De burgemeester bepaalt – samen met het OM en de politie – in het lokale driehoeksoverleg wel degelijk de prioriteiten. Kortom je verstrekt desinformatie. Foei!

 33. Betsy

  megastallen volgepropt met broedkoeien, fokvarkens, plofkippen en wat dies meer zij, mogen wel, mogen zelfs nog uitbreiden, maar n kanarietje in n kooitje voor een zonnig raam? foei!!

 34. M

  Wat een ongelooflijke onzin. Het wordt hoe langer hoe gekker in dit land. Nu mag je in je eigen huis (want zo kan je de kapperszaak wel noemen) niet eens meer doen wat je zelf wil. En heeft de politie nou echt niets beter te doen in de handhavingssfeer. Ik denk aan door rood rijden, bellen achter het stuur, op de stoep tussen voetgangers rijden, geen licht op de fiets. Deze zaken zorgen voor irritatie en gevaarlijke situaties. En dat gevoel heb ik nog nooit gehad bij een fluitende kanarie. Integendeel daar wordt een mens vrolijk van. En dat is in deze tijd geen overbodige luxe. Kom op politie lekker de andere kant opkijken.

 35. Scherpschutter

  Gaat heen met dat linkse gewap. Laat die man en zijn eigendommen met rust.

 36. Riiiko

  Interessante prioritisering bij de politie.

  Ondertussen worden aangiftes bij de politie uitsluitend gebruikt voor de statistieken, in plaats van aanleiding tot het bestrijden van misdaad. Treurig.

  Ik ben benieuwd waar die kanarie-kooi dan wel mag staan. In een donker hoekje of zo?

 37. Mark rutte de vogel

  Knettergek
  Ik kom al jaren bij memet en die vogels zijn er al langer dan 30 jaar.
  Helemaal doorgedraaid
  Laat die beste man genieten van zijn vogel, hij verzorg ze beter dan menig ander

 38. Rechtse Dierenvriend

  Vogels horen sowieso niet in een kooi.

 39. G.Vandeninden

  mijn fiets is gestolen.
  of mijn auto is gejat.
  “kunnen we niets aan doen meneer, we hebben geen agenten genoeg en moeten dus prioriteiten stellen”
  kots

 40. Frank

  Word steeds gekker hier in dit maffe land !!

 41. JvS

  Hahahhahaha, goed dat ze zich hiermee bezig houden. Toch wel een stagiaire mag ik hopen.

  Klein beginnen en groots eindigen.

 42. Sj

  @rvd: hahaha wat een onzin!
  Prio’s vwb openbare orde. Verder gaar de invloed van de burgemeester niet.

  Op lokaal niveau treedt de politie op onder het gezag van de burgemeester als het de OPENBARE ORDE betreft. hetgeen niet aan de orde.
  Waar het gaat om strafrechtelijke handhaving (check!) treedt de politie op onder het gezag van de officier van justitie.
  Weer een hoop desinformatie dus van jouw kant.

 43. MtU

  Zijn er nu ook al Europese Richtlijnen voor kanarie-pietjes???

 44. Steve

  Ik ken Memet al meer dan 30 jaar.
  De beste man is een echte vogelliefhebber.
  Zij zorgen samen met Memet voor gezelligheid in de zaak.
  Blijf met je poten van Memet en zijn vogeltjes af.
  Kinderachtig PvdD, en politie.
  Ga eens wat nuttigs doen.

 45. Nina

  Hè ja, laten we de overbelaste rechters gaan lastigvallen met een kanariepiet die goed verzorgd wordt 🙄

 46. André

  Kunnen we eens ophouden met alles meteen op linkse partijen te schuiven? Dit is gewoon de wet en die geldt in het hele land, niet alleen in Utrecht. En de politie krijgt geen orders van de gemeenteraad.

 47. Kapper

  Stoppen met de Postcodeloterij. Die subsidiëren organisaties die dit soort zaken aankaarten onder het mom van “goede doelen”

 48. Klaasjan

  @Scherpschutter
  Dat het gewap is, ben ik met u eens. Maar hoezo is de politie links?
  Dit is gewoon onbenullig gemierendinges en heeft niets met politieke richting te maken.

 49. Toine Goossens

  En,

  Net als @W durft u niet uw naam te noemen. Maar wel anderen de maat nemen. Bent u God of zo?

  Oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid, wat een onzin. Begrijpt u dan niet wat waarachtigheid is, of bent u een professioneel politicus? Die als een duivel alles aangrijpt om anderen negatief neer te zetten. Bah.

 50. Frank

  Kan iemand me duidelijk maken WAAROM het niet mag? En in je huis wel?

 51. Pierre

  Nou het commentaar op de politie en de gemeente kunnen ze achterwege laten want die treden niet spontaan op tegen zoiets onbenullige.
  Het probleem in dit kutland is dat er steeds meer van achterlijke milieu wappies zijn die het dierenwelzijn en de natuur boven alles zetten en de rechterlijke macht vervuilen door over alles en niets processen en acties te voeren zodat Nedeland totaal naar de kloten gaat, dus er is gewoon weer zo’n ellendeling bij de gemeente langs geweest met een klacht en dan blijft er niets anders over om op te treden.

 52. Rob vogelzang

  Politie ga je schamen en ga nuttig werk doen
  Zet eens een fuikje in de nachtelijke uren. Dat brengt meer op en word je niet voor gek verklaard .van deze actie word je toch niet trots .

 53. Boyd

  Dit vat het beleid van Utrecht van de laatste jaren goed samen. De prioriteiten zouden beter kunnen liggen bij het terugdringen van de criminaliteit in de straat. Maar nee, er moet weer een hardwerkende ondernemer gepest worden. Er is geen gemeente in NL die een grotere hekel heeft aan zijn ondernemers en inwoners als de gemeente Utrecht.

 54. Dicktwee

  Hoe kan Memet anders weten of er geen coolmonoxide in zijn winkeltje is?
  Als de kanarie van z’n stokkie valt moet hij snel wegwezen. Dat weet iedere mijnwerker en fatsoenlijke kapper.
  Ik denk dat de hoge raad dit uiteindelijk ook zal vinden, maar ik kijk met spanning naar een jaren durende rechtzaak uit. Kunnen we weer kranten mee vol pennen

 55. Koel Hoofd

  “de kanarie mag op basis van de Wet Dieren niet bij het raam van de zaak in een kooi zitten”…???
  Waar moet het diertje dan zitten, in zijn uppie in het donker eenzaam verpieteren?
  Nederland is echt gek geworden.

  @Toine G
  “een nieuw inclusief denken.
  Daaronder versta ik een denken, dat er principieel van uit gaat dat mijn heil (geluk, leven, welvaart) niet verkregen wordt ten koste van of zonder de ander, maar dat het alleen verkregen kan worden als ik tegelijk het heil van de ander beoog en bevorder.”

  Ik wil niet vervelend doen of zo.
  Maar dat is niet nieuw denken maar prehistorisch denken. Jezus is er nog voor aan het kruis geslagen en dankzij de spijkers van Van Leeuwen hangt hij al 20 eeuwen.

  De mensheid heeft in al die tijd in het nastreven ervan ettelijke honderden miljoenen soortgenoten door en voor over de kling gejaagd. Daarmee is het nog gevaarlijk denken ook. Immers, de meeste mensen deugen, totdat ze het even niet uitkomt.

 56. Gerard

  Wat een verschrikkelijk zielig gedoe van de Politie om hier een punt van te maken. Hebben ze niet wat beters te doen? De kanarie fluit erop los en wordt goed verzorgd mag ik aannemen, althans zo ziet het eruit. Wat is er mis mee?

 57. Ihsan

  Ik ben geen fan van vogels in kooien, maar wat maakt het in de winter nu uit of de kooi voor het raam staat? In de zomer snap ik dat het verboden is, maar kom op zeg. Ga eens langs bij de winkels op de straatweg die hun volledige ruit hebben afgeplakt, het worden er steeds meer.

 58. Anoniem

  Niet mijn gewoonte publiek reactie te geven.
  Maar zou graag het juiste art. Wetgeving willen lezen. Heb het opgezocht en op basis van nieuwsbericht zie ik het probleem niet. De kapper verleent goede zorgen, toch.
  Ik heb te doen met deze man

 59. Maartje

  Maar waarom mag het niet, wat is de reden achter die wet?

 60. Pee

  Dus hier heeft de politie wel tijd en personeel voor.

 61. hans

  De reden en welk artikel bedoeld is zal wel aan de kapper zijn meegedeeld … heeft de politie een ziekte vastgesteld of kunnen laten vaststellen of iemand anders? De kapper kan in beroep gaan.

  +Kanaries zijn gevoelig voor licht-schommelingen tussen dag en nacht

  +Kanaries voelen zich prettiger als paartje (of twee vrouwtjes)

  +Kanaries die fluiten zijn gelukkiger?

  +Kanaries horen zoals alle mensen en dieren niet opgesloten te worden

  +Kanaries moeten tenminste kunnen vliegen (in een volière)

 62. van Steekelenburg

  Wat een verschrikkelijk idioot beleid. Laat dat vogeltje lekker zitten, iedereen heeft plezier van het beestje. De kapper heeft er plezier in. Laten die agenten zich met belangrijker zaken bezig houden. Mehmet, zoveel mogelijk je tegen dit idiote gedoe verzetten hoor. Vogeltjes hangen in het buitenland buitenland, hier in dit land mag straks niks meer, bahbah

 63. De man

  Boosheid en verongelijktheid is troefalhier een mmoie afspiegeing van de gemiddelde Nederlander ,boos onredelijk en tekort gedaan terwijl we een van de rijkste landen van de wereld zijn.Prachtige bassis voor een fascistoïde dictatuur,nee dat wordt gezellig !!!

 64. Harry

  Al woon ik niet in Utrecht en ben gewoon een particulier, ik overweeg om een kooitje te kopen met een zangvogeltje om de stilte in mij huis te doorbreken. En van achter het raam kan die dan communiceren met andere vogels, katten en spinnen…. een win win situatie.

 65. Ronald

  De politie voert alleen taken uit, verzint de regels niet zelf.
  Wel een rare regel dit overigens, en aan de reacties hierboven te zien weet niemand met mij wat eraan te doen.

 66. Mara

  Bestaat daar echt een wet over? En hoe luidt die dan wel?
  Ik ben echt benieuwd hoeveel meter dat kooitje dan van het raam a fmag staan.
  Moet dan wel heel nauwkeurig omschreven zijn.

 67. stok

  “belachelijk” is het enig passende antwoord op dit “gigantische probleem”.

 68. dave

  Dit zijn van die zaken waarvan je denkt waarom komt dit voor. Wat is het verschil als die man ze heeft hangen voor het raam of achterin de ruimte? Voor het raam beter is voor het welzijn van het diertje. Waar het mij om gaat, is dat er een agent is die denkt dat dit belangrijk is, terwijl als jij nu aangifte wil doen voor een diefstal, dat er gewoon dood leuk wordt gezegd “Ja, nee, gaan we niet doen, want het heeft toch geen kans van slagen” ook al heb je camera beelden(even een voorbeeld). Ze zijn onderbezet en zouden het extreem druk hebben, maar vervolgens druk maken om een vogeltje.

 69. Cees van Maren

  Goed dat de politie deze keiharde criminaliteit aanpakt! Pffff

 70. Cees van Maren

  Mag Memet wel een papieren vredesduif in z, n kooitje doen in zijn kapperszaak?

 71. svz

  aan de overkant sigarenboer verkoopt al 20 jaar zwarte lotto zwarte op een papiertje ,maar dat mag wel , de hele stad weet het maar dat mag wel, een vogeltje mag niet, alle soorten drugs verkrijgbaar op elke hoek, lachgas voor kinderen , maar een vogeltje mag niet, ?

 72. FB59

  We kunnen weer trots zijn op een stukje wetegeving 🙁 Niet dus. Waar het in het zuisoosten van Europa juist heel gebruikelijk is om een vogeltje in een kooitje te hebben in winkel of restaurant (niet om op te eten ;-)), doen wij er hiet moeilijk over. Ik berust erin, want ook Intratuin Konigsdal moest uiteindelijk de flamingo’s wegdoen. Maar de handhaving door de politie verbaast mij.

 73. Pauline

  Is de politie hier niet abuis? Ik heb de Wet Dieren kunnen vinden op internet, maar zie er niets in staan dat deze situatie verbiedt. Kan de politie laten zien waar ze dit precies op baseren?

 74. Robert

  In een bordeel mag je toch ook voor het raam zitten. Laat dat beestje toch zitten.

 75. Johan

  Bah bah bah. Ik sluit mij bij alle reacties aan die zeggen: “Ga liever boeven vangen!” Meneer Memet wordt hier lekker exclusief behandeld. Alle gehersenspoelde amateur-ecologen die weten hoe een kanarie zich voelt: ga lekker buiten spelen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).