Politie neemt hondje in beslag dat 48 uur alleen op Utrechtse hotelkamer doorbracht Politie neemt hondje in beslag dat 48 uur alleen op Utrechtse hotelkamer doorbracht

Politie neemt hondje in beslag dat 48 uur alleen op Utrechtse hotelkamer doorbracht

Politie neemt hondje in beslag dat 48 uur alleen op Utrechtse hotelkamer doorbracht
Foto: Instagram Politie Utrecht Centrum
De politie heeft donderdag in Utrecht een hondje in beslag genomen dat zonder baasje op een hotelkamer zat. Volgens de politie zat het hondje meer dan 48 uur alleen in de kamer.

De politie heeft donderdag in Utrecht een hondje in beslag genomen dat zonder baasje op een hotelkamer zat. Volgens de politie zat het hondje meer dan 48 uur alleen in de kamer.

Toen agenten bij de hotelkamer aankwamen, zat het hondje trillend in de hoek van de kamer. Ze had haar behoeften op de vloer gedaan en had weinig water en eten tot haar beschikking.

De politie heeft besloten om de hond in beslag te nemen vanwege de omstandigheden waarin ze verkeerde. Het onderzoek naar het baasje loopt nog. “Het hondje doet het nu naar omstandigheden goed en kreeg hopelijk genoeg liefde van onze collega’s om op te maken voor de afgelopen uren!”

11 Reacties

Reageren
 1. Valentine

  Baasje graag dezelfde ervaring geven als het hondje en nooit meer teruggeven ….

 2. JdV

  Hotelkamer is geboekt en betaald dus eigenaar is bekend. Hond uitplaatsen bij nieuw baasje. Eigenaar verbod op huisdieren voor de rest van zijn of haar leven.

 3. Katja

  De kamer werd pas na 48 uur schoongemaakt ?

 4. Koel Hoofd

  Schattig hondje.
  De eigenaar moet met dat huisdierenverbod ook maar eens langdurig onder de loup van de GGZ worden gelegd. Het is echt niet gezond om weerloze dieren te mishandelen/verwaarlozen.

 5. Statler

  De vraag is of de eigenaar van kwader trouw is. Mogelijk iets anders aan de hand? Die 48 uur is namelijk ook apart.
  Met vriendelijke groet,
  PeterH

 6. Steve

  @katja, als jij een hotelkamer kan Jr er ook voor kiezen om een niet storen bordje op je deur te doen.
  Dan kan het dus voorkomen dat die dus 48 uur of misschien langer niet word schoongemaakt.
  Misschien heeft het hondje wel geblaft.
  En zijn ze misschien er zo wel achter gekomen.
  Waarom maken ze de naam van het hotel eigenlijk niet bekend?

 7. Ouwe Knar

  De bekende alwetende duic reaguurders staan meteen weer klaar met hun totaal ongefundeerde oordeel over hun medemens. Komt allemaal niet al te intelligent en empatisch over.
  Zoal Statler al aangeeft zijn er ook andere mogelijkheden, zoals ook blijkt: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3647530/eigenaar-van-hondje-dat-alleen-op-hotelkamer-in-utrecht-zat-meldt-zich

 8. Ton

  @ Steve
  “Waarom maken ze de naam van het hotel eigenlijk niet bekend?”
  Waarom zouden ze dat doen ?
  En de naam van de agent, de receptionist, kamernummer, leeftijd/gewicht/geslacht van het hondje, enz enz.
  Waar woon jij zelf ? Je telefoonnummer ?

 9. sint Moartuh

  Utrecht – De eigenaar van het hondje dat gisteren in Grand Hotel Karel V aan het Geertebolwerk in Utrecht was gevonden, heeft zich gemeld. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het beest zat meer dan twee dagen alleen in een hotelkamer.
  De vrouw, een toerist uit Zuid-Korea, meldde zich bij het hotel waarna de politie werd gewaarschuwd. De vrouw kwam verward over. Volgens een politiewoordvoerder krijgt ze nu hulp.

  Dit is is dus gewoon een schrijnend verhaal, heeft niks te maken met de zeikerds van DUIC

 10. Statler

  Blij met de link van @Ouwe Knar. Lijkt dus een menselijk drama. Terecht dat Karel V terughoudend is met informatie. Maar wat een schat van een hondje!
  Ik hoop dat alles weer goed komt.
  Met vriendelijke groet,
  PeterH

 11. Kloek

  @ Sint Moartuh

  Het heeft alles met de zeikerds van DUIC te maken. Ze weten het altijd beter zonder de ins en outs te kennen. En roepen maar wat.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).