Politie onderzoekt harde knal in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Politie onderzoekt harde knal in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Politie onderzoekt harde knal in Utrecht

Politie onderzoekt harde knal in Utrecht
De politie in Utrecht heeft afgelopen nacht onderzoek gedaan naar een harde knal. Er kwamen namelijk tal van meldingen binnen over het geluid. Agenten hebben de oorzaak niet kunnen achterhalen.

De politie in Utrecht heeft afgelopen nacht onderzoek gedaan naar een harde knal. Er kwamen namelijk tal van meldingen binnen over het geluid. Agenten hebben de oorzaak niet kunnen achterhalen.

Rond 02.00 uur afgelopen nacht schrokken een hoop inwoners wakker van een harde knal. Op sociale media vroegen mensen zich af wat de oorzaak was. Ook bij de politie kwamen er een hoop vragen binnen.

In de loop van de nacht gingen agenten dan ook op onderzoek uit in Utrecht-Zuid. De oorzaak van de harde knal is niet gevonden.

9 Reacties

Reageren
 1. Theo

  Het was een doffe dreun van heb-ik-jou-daar, ik schrok er wakker van en moest direct denken aan een gasexplosie. Gek genoeg geen enkele sirene gehoord daarna. Hopelijk wordt de oorzaak snel duidelijk.

 2. Angelique

  @Theo er staat in het artikel van niet dus.

 3. Marco Knol

  Best kans dat het een opgeblazen prullenbak is. Hier in Transwijk ook wel eens gehoord.

 4. Bert

  Ach ja, in Overvecht is het zeker drie keer per week raak. Keiharde knallen / explosies in de nacht, gaat dwars door oordoppen heen. Overdag gebeurt dat net zo goed trouwens.

 5. Niels Bokhove

  Misschien een meteoor? Veroorzaakt schokgolven, die knal kunnen geven. Iemand een lichtflits aan de hemel gezien?

 6. Koel Hoofd

  Het waren twee knallen vlak na elkaar, ergens oostelijk van Utrecht?
  Dus meteoriet want als er iets in de fik staat of wordt gekraakt of andere sensationele actie is dan melden de wakkker geschrokken bewoners het wel.
  Ook F16 die door de geluidsbarriere knalt klinkt anders, ben daar mee opgegroeid.

 7. Pee

  Misschien zo’n pop up winkel met een knallende aanbieding.

 8. Reactionaire rechtse zak.

  Ach, wellicht ‘n vingeroefeningetje van de jongens van de getapte flap, u kent ze toch.

 9. Sjors

  https://www.duic.nl/opmerkelijk/mysterieuze-harde-knal-in-utrecht-knmi-en-politie-weten-niet-wat-het-kan-zijn-geweest/
  Tot over 4 maanden maar weer?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).