Politie rukt uit voor incident Nieuw Engeland - De Utrechtse Internet Courant Politie rukt uit voor incident Nieuw Engeland - De Utrechtse Internet Courant

Politie rukt uit voor incident Nieuw Engeland

Politie rukt uit voor incident Nieuw Engeland
De politie is in groten getale uitgerukt naar een incident in de Utrechtse buurt Nieuw Engeland. Het is onbekend wat er precies gebeurd is.

De politie is in groten getale uitgerukt naar een incident in de Utrechtse buurt Nieuw Engeland. Het is onbekend wat er precies gebeurd is.

De politie laat weten dat er iemand onwel was geworden bij een woning aan de J.J.A. Goeverneurstraat.

Blijkbaar liepen de emoties hoog op want de politie kwam met een tiental wagens en ook een politiehond ter plaatse. Aanwezige agenten moesten een aantal mensen in bedwang houden. De woordvoerder van de politie wil niet verder ingaan op het incident.

5 Reacties

Reageren
 1. Svdkolk

  10 politiewagens.
  Dan is er echt wel wat aan de hand. Ik hoop dat we daar nog achter komen. Zijn er nog journalisten die hier achteraan gaan ?

 2. Angelique

  Woordvoerder wil niet verder ingaan op het incident?
  Nou bedankt hè, “woordvoerder”.

 3. Piet

  Nou, ik vind het wel goed dat ze niks aan het toeval overlaten. Iemand onwel en dan de hulpverleners lastigvallen… Vooral een hond helpt goed tegen zulke types.

 4. Cico

  Tsja, het is nogal een volksbuurt dat geen beste relatie met de politie heeft. Met veel alcohol erbij kan ik wel raden hoe een feestje op vrijdagavond kan verlopen.

 5. Ingrid

  Wat fijn dat de politie de oude vrouw heeft geholpen toen ze om hulp vroeg dat haar verwarming kapot was. En complimenten voor de bejaarde dame dat ze zo alert was om hulp te halen. Laten we de bejaarden die niet zo alert zijn in de gaten houden en een beetje voor hen zorgen .Beter een keer te veel vragen hoe het gaat dan 1 keer te weinig.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).