Politie rukt uit voor steekincident in Utrechtse wijk Lunetten Politie rukt uit voor steekincident in Utrechtse wijk Lunetten

Politie rukt uit voor steekincident in Utrechtse wijk Lunetten

Politie rukt uit voor steekincident in Utrechtse wijk Lunetten
De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag in Utrecht uitrukken voor een steekincident in Lunetten. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk.

De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag in Utrecht uitrukken voor een steekincident in Lunetten. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk.

Rond 15.20 uur kwam de melding over het steekincident binnen bij de politie. Het voorval zou zich hebben afgespeeld nabij de Lunettenbaan. Meerdere eenheden rukten uit naar het gebied.

Op het fietsbruggetje naast de Lunettenbrug stonden meerdere politievoertuigen en de agenten, die kogelwerende vesten droegen, ontfermden zich over het slachtoffer.

Tekst loopt door onder afbeelding

De man was aanspreekbaar en kon op eigen kracht op zijn benen staan. Een ambulance, die zonder sirenes kwam aanrijden, arriveerde iets later.

In de omgeving van de Lunettenbaan zijn in de wijk veel politievoertuigen te zien. Mogelijk zijn zij op zoek naar een dader.

7 Reacties

Reageren
 1. Bernhard

  Het gaat wel lekker met de steekincidentjes in Utrecht, de laatste weken.

 2. Koel Hoofd

  Die summiere wapeninzamelactie werd toch een succes genoemd?

 3. Esrin W.

  Die Hosanna berichten zijn alleen feel-good-stuff voor de mensen in hun bubbeltje. Die hebben geen idee van de echte wereld totdat hun fiets of auto een keer wordt gestolen. Grappig om te zien dat ze dat dan maar niét kunnen handlen.

 4. RABE

  Heftig. Ik wilde naar het winkelcentrum want daar was een streekmarkt. Vanwege het slechte weer thuis gebleven. Het inleveren van messen heeft dus niet echt gewerkt. Dus zo veel mogelijk thuisblijven voor de veiligheid.

 5. Paul

  Wat in Lunnetten opvalt is de vele slecht verlichte fietspaden, de donkere tunnels met weinig licht. Ook zijn veel fietspaden verscholen achter bosjes en te veel groen. Doordat er zo weinig mensen daar wonen voelt het in de avond en andere tijden ook al heel erg verlaten aan. Weinig sociale controle Logisch dat hier bijna de goedkoopste woningen van Utrecht zijn. Voelt als verlaten dorp.

 6. JdV

  @rabe: dus nu was er een steekmarkt?

 7. RABE

  Nou Paul, goedkoop dat klopt niet, maar het is wel net een dorp. Best fijn en veel groen maar er zijn wel duistere plekjes. Dat is zeker.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).