Politie Utrecht deelt ongecensureerde beelden van raddraaiers oudejaarsavond | De Utrechtse Internet Courant Politie Utrecht deelt ongecensureerde beelden van raddraaiers oudejaarsavond | De Utrechtse Internet Courant

Politie Utrecht deelt ongecensureerde beelden van raddraaiers oudejaarsavond

Politie Utrecht deelt ongecensureerde beelden van raddraaiers oudejaarsavond
De politie heeft beelden gedeeld waarop jongeren die tijdens oudejaarsavond vuurwerk naar agenten gooien herkenbaar te zien zijn. Het gaat om het incident in de Utrechtse wijk Zuilen.

De politie heeft beelden gedeeld waarop jongeren die tijdens oudejaarsavond vuurwerk naar agenten gooien herkenbaar te zien zijn. Het gaat om het incident in de Utrechtse wijk Zuilen.

De politie werd op oudejaarsavond in de Utrechtse wijk Zuilen belaagd door een grote groep jongeren. Agenten werden bekogeld met zwaar vuurwerk.

De politie is echter nog steeds op zoek naar een aantal verdachten. In de video die te zien is in het onderstaande Instagrambericht zijn een paar jongens herkenbaar in beeld gebracht. “Sta je op het filmpje? Meld je dan bij de politie voordat we aan de deur komen”, is te lezen in het bericht.

Dit bericht bekijken op Instagram

!! Verdachten vuurwerkincidenten ONGEBLURD in beeld !! . Tijdens Oud en Nieuw zijn collega's in de wijk Zuilen door een grote groep jongeren bekogeld met zwaar vuurwerk. Vanochtend in Bureau Hengeveld toonden we foto's van 8 verdachten die nog gezocht worden. Deze personen komen in beeld! In dit filmpje worden die beelden nogmaals getoond. . Sta je op het filmpje? Meld je dan bij de politie voordat we aan de deur komen! . Herken je één of meer van de getoonde verdachten? Pak dan snel de telefoon en belBelgië 0800 – 6070. Doet je dit liever anoniem, bijvoorbeeld omdat je een van de jongeren persoonlijk kent, bel dan 0800 – 7000. #politieutrechtnoord #politie #utrecht #030UN #030 #zuilen #geuzenwijk #vuurwerk #jaarwisseling #bureauhengeveld #jeugd #geweldtegenhulpverleners ^RD ^SP

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Noord (@pol_politieutrechtnoord) op

4 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Tja, ze hebben lang genoeg de tijd gehad om zich zelf te melden. Dat ze nu met hun domme gedrag op Instagram staan hebben ze dus dubbel aan zichzelf te danken.
  Hoe staat het trouwens met de opsporing van de relschoppers bij de Pegida demonstratie van vorig jaar? Daar heb ik al heel lang niks meer over gehoord.

 2. [email protected]😉

  Nou nou zeg hier zullen ze echt van schrikken hoor die Nederlandse raddraaiers.

 3. Pee

  Mochten ze gepakt worden dan lachen ze zich rot om de straf .

 4. [email protected]😉

  En hebben de geschrokken daders zich al gemeld bij de politie

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).