Politie Utrecht vindt meerdere verborgen wapens in Park Transwijk Politie Utrecht vindt meerdere verborgen wapens in Park Transwijk

Politie Utrecht vindt meerdere verborgen wapens in Park Transwijk

Politie Utrecht vindt meerdere verborgen wapens in Park Transwijk
De politie en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie hebben donderdag meerdere verborgen wapens gevonden in Park Transwijk in Utrecht. De zoektocht vond plaats in het kader van een groter lopend onderzoek.

De politie en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie hebben donderdag meerdere verborgen wapens gevonden in Park Transwijk in Utrecht. De zoektocht vond plaats in het kader van een groter lopend onderzoek.

Donderdagmiddag en -avond was een deel van het park afgesloten vanwege het onderzoek van de politie en EOD. Naar aanleiding van een lopend onderzoek werd er gezocht naar vuurwapens. En die werden er ook gevonden.

Verborgen in de grond zijn meerdere wapens aangetroffen. De politie gaat verder onderzoeken hoe de wapens hier terecht zijn gekomen en wie ze heeft achtergelaten.

13 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Jeetje. Ik denk dat ik maar een metaaldetector ga kopen. Als er zulke waardevolle spullen in de grond zitten heb ik die kosten er zo uit.

 2. Sjaak

  Niet de eerste keer als ik me het goed herinner….

 3. Repelstelen

  Tsja dicht bij knaleiland.. Je verwacht het niet..

 4. Pee

  Wie weet wat er allemaal verstopt ligt onder de grond.

 5. wollie

  waren ze van Scherpschutter?

 6. Scherpschutter

  wolla, ik weet van niks. 😉

 7. Kadoendra

  @JdV

  “Jeetje. Ik denk dat ik maar een metaaldetector ga kopen. Als er zulke waardevolle spullen in de grond zitten heb ik die kosten er zo uit.”

  Als je besluit om een metaaldetector te kopen denk ik dat je het uiteindelijk leuker vind om een oud Romeins zwaard te vinden dan een AK 47 van een zware jongen.

  Ook is de kans groter dat je die AK 47 niet boven je bank of boven je bed mag hangen, terwijl je volgens mij dat Romeinse zwaard wel boven je bank of bed mag hangen.

 8. Massegast

  Stuiten we hier op de wapenkamer van de plofkrakers?

 9. Bill

  Om de hoek van de plofkrakers uit Kanaleneiland en consorten is dit natuurlijk niet erg vreemd.

 10. Erwin

  @massegast, bill: Gebruiken plofkrakers wapens dan..?

 11. Massegast

  @Erwin — They speak softly, but carry a big stick

 12. Bernhard

  #Erwin: Nee joh, explosieven zijn geen wapens. En handvuurwapens zijn ze als pacifisten zijnde natuurlijk ook fel tegen.

 13. Kadoendra

  Kermislegende Ria weet er wel raad mee!

  https://www.ad.nl/video/kanalen/brabants-dagblad~c416/series/korte-reportage~s962/kermislegende-ria-verrast-met-schiettent-op-100e-verjaardag~p153641

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).