Politie zoekt getuigen van conflict Kanaalstraat waarbij man zwaargewond raakte Politie zoekt getuigen van conflict Kanaalstraat waarbij man zwaargewond raakte

Politie zoekt getuigen van conflict Kanaalstraat waarbij man zwaargewond raakte

Politie zoekt getuigen van conflict Kanaalstraat waarbij man zwaargewond raakte
De Kanaalstraat. Archiefbeeld DUIC / Robert Oosterbroek
De recherche is op zoek naar getuigen van een conflict op de Kanaalstraat waarbij één persoon zwaargewond raakte. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur.

De recherche is op zoek naar getuigen van een conflict op de Kanaalstraat waarbij één persoon zwaargewond raakte. Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.00 uur.

Bij de politie kwam die nacht een melding binnen dat er iemand gewond op de Kanaalstraat lag ter hoogte van de Riouwstraat en Lombokstraat. Even daarvoor zou er sprake zijn geweest van een conflict waarbij meerdere personen en voertuigen betrokken waren.

Bij het incident zijn drie jonge mannen, allemaal rond de 20 jaar, gewond geraakt. Een slachtoffer raakte zwaargewond. Een van de auto’s die betrokken was bij het incident werd later teruggevonden op de Palembangstraat in Utrecht.

Beelden

Eerder zei een woordvoerder van de politie dat een man op ‘hardhandige manier’ van zijn auto is beroofd en dat het voertuig later is teruggevonden.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord. Ook zijn ze op zoek naar camerabeelden van het conflict.

Gekoppelde berichten

4 Reacties

Reageren
 1. Anton de Zwijger

  Wellicht handig om de link naar het politie artikel erin te plaatsen, zodat je het getuigen makkelijker maakt om iets te melden. Want volgens mij hebben ze die echt hard nodig. In het politie artikel valt dit zinnetje op: ‘Toen de politie ter plaatse kwam, waren er nog wel omstanders, maar wie de daders waren was onbekend.’ Geen aanhouding, geen getuigenomschrijving, geen beschrijving van auto’s. Huh? Hoe kán dat überhaupt?

 2. Lombokker

  Als daar nu eens camera’s hadden gehangen, dan hadden ze de beelden zo terug kunnen kijken. Dan hoeven de wijkbewoners zich daar ook wat minder onveilig te voelen.
  Want een normaal mens zal het niet in zijn hoofd halen om drie uur ‘s nachts over de Kanaalstraat te lopen. En van degenen die dat wel doen verwacht ik niet dat zij erg meedeelzaam zullen zijn tegenover de politie.

 3. berend

  Het is moeilijk contact maken inderdaad. Snel maar weer fietsers bekeuren overdag.

 4. Anton de Zwijger

  De financiële ontmanteling van deze criminele drugsorganisatie die werkt op mondiaal topniveau heeft iets meer voeten in de aarde dan we allemaal willen. Ik snap dat het oppakken van een stel loopjongens dat elkaar aftuigt niet persé prio heeft. Dat doet maar. Helemaal mee eens. Maar wat mij betreft doet het dan maar gewoon lekker in Kanaleneiland of in Overvecht. In plaats van deze schitterende wijk kapot maken. Zonder die drugszooi en ondermijning was Lombok lichtjaren verder en had je tien keer zo snel een goed functionerend tweede centrum aan de andere kant van het station gehad. Nu heb je straks aan de ene kant het kapitaalkrachtige, schone en autovrije Merwede en Beurskwartier en aan de andere kant een soort parkeerplaats annex drugsmarkt waar de normale regels even niet gelden.

  Voorlopige geloof ik nog even in de lange adem van de arm der wet. Maar er mogen wel wat meer miljoentjes tegenaan om te kunnen concurreren met de miljoenenclub van Taghi. Als iets eenmaal ondermijnt is, duurt het echt jaren voordat je daar iets tegenover kan zetten. Het roer moet echt om wat dat betreft.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).