Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Lunetten Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Lunetten

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Lunetten

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Lunetten
De politie Utrecht is op zoek naar de mensen die hulp hebben verleend aan het slachtoffer van het dodelijke ongeval zaterdagochtend op de A27 bij Lunetten.

De politie Utrecht is op zoek naar de mensen die hulp hebben verleend aan het slachtoffer van het dodelijke ongeval zaterdagochtend op de A27 bij Lunetten.

Het ongeluk gebeurde zaterdag rond 10.50 uur op de A27 bij Lunetten, in de lus die leidt naar de A12. De bestuurder van de auto is bij het ongeluk om het leven gekomen.

Volgens de politie zijn er meerdere omstanders geweest die hulp hebben verleend aan het slachtoffer. Hun gegevens zijn bij de politie echter niet bekend en daarom doet de politie nu een oproep. “Wij komen graag in contact met de omstanders, ook voor de eventuele verwerking van dit verschrikkelijke incident.”

7 Reacties

Reageren
 1. Letty

  Onderweg naar Soesterberg reden ik en mijn zus, ik als bestuurder op de A 27 toen er ineens een auto voor ons een zwieper maakte en mijn zus begon te gillen van, “Wat doet die auto nou” en zagen we dat de auto met volle vaart over de vluchtstrook de berm in reed naar beneden en zo tegen de bomen reed. Ik hoor nog steeds de klap van de botsing. Ik zei tegen mijn zus dat ze gelijk moest bellen maar zag toen ik wilde stoppen in mijn spiegel dat er al een lichte auto op de vluchtstrook stopte en daar ik toch niet kon helpen door ben gereden. Achteraf zaten we er wel mee dat we niet gestopt zijn maar ik heb geen ehbo en heb altijd geleerd dat als je niet kunt helpen er ook niet moet komen als er al andere mensen zijn die wel hulp kunnen bieden. Vreselijk dat de meneer van de auto is overleden. Van harte gecondoleerd voor de familie. Misschien kunt u dat nog doorgeven.

 2. Dennis

  Beste Letty,

  Het lijkt mij noodzakelijk/goed als u zich meld bij de politie gezien het lopende onderzoek. U kunt wellicht zonder u daar bewust van te zijn zeer waardevolle informatie hebben.

 3. Rob Tamboer

  Letty, neem aub contact op met de politie. Je helpt het onderzoek maar vooral ook de ouders vh 21 jarige slachtoffer!!

 4. Jamie Rose

  Wil niet bot overkomen, maar u had zeker moeten stoppen al dan niet om 1e hulp te verlenen maar om te bellen zodat degene die achter u handelingen kon verrichten ten behoeve van ehbo hulp. Met zijn handen vrij, u had dus wel degelijk het verschil kunnen maken. Het Is uw burgerplicht te stoppen.
  Het betreft een vriend en collega van mij en er is ons alles aan gelegen om erachter te komen wat er is gebeurd dus meld u zich aub!!! U had dinsdag al een waardevol getuige kunnen zijn, zijn ouders gaan kapot aan het idee dat ze niet weten hoe of wat er is gebeurd…

 5. GEen

  Dag Letty,
  Zeker even melden, misschien dat je waardevolle informatie hebt. De reactie van Jamie is heel begrijpelijk maar ook zeer emotioneel en kan bot overkomen. Het is makkelijk achteraf praten. Het was denk ik beter geweest als je was gestopt, maar veel mensen snappen je beredenering wel. Jamie’s ‘U het wel degelijk he verschil kunnen maken’ is natuurlijk onnodig en nergens op gebaseerd en daar mag hij best zijn excuses voor aanbieden

 6. Wouter

  Hallo Letty, mede nms de fam wil ik je bedanken voor hetgeen je hebt gedaan. De fam was er reuze mee geholpen en betreurt de soms neg reacties.

  Ik hoop dat jij ook snel rust mag vinden omtrent het gebeurde.

  Wouter van de Veen
  Mede nms de fam v doorn

 7. Loes Roelofsen

  Hallo,
  Het ongeval is precies zo gegaan als Letty geschreven heeft en het was niet 1 auto die stopte maar meerdere daarna. Het gebeurde in een fractie van een seconde en als je ziet dat er mensen stoppen kun je echt beter doorrijden, je hebt niets aan bermtoeristen.
  Ik had ook een bericht geplaatst maar op een of andere manier is dit er niet opgekomen. Ik ben de zus van Letty en vind het vreselijk wat er gebeurt is. Zie het nog steeds voor me. Vind het heel naar dat zij op haar keuzes aangevallen werd want je bent er ook zo langs. En achteruitrijden op de snelweg is nog gevaarlijker.
  Ik wil de familie veel sterkte toewensen en condoleren met dit grote verlies.
  Loes

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).