Politie zoekt getuigen van vernieling dierenambulance in Utrecht Politie zoekt getuigen van vernieling dierenambulance in Utrecht

Politie zoekt getuigen van vernieling dierenambulance in Utrecht

Politie zoekt getuigen van vernieling dierenambulance in Utrecht
Bron: Instagram Politie Utrecht Centrum
De dierenambulance is dit weekend vernield in Utrecht. Een van de grote lampen aan de achterzijde van het voertuig is meegenomen. De politie zoekt getuigen.

De dierenambulance is dit weekend vernield in Utrecht. Een van de grote lampen aan de achterzijde van het voertuig is meegenomen. De politie zoekt getuigen.

De dierenambulance stond geparkeerd aan de Van Everdingenlaan in Tuindorp. Daar werd de verlichting in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

8 Reacties

Reageren
 1. Albert van der Steen

  Deze wereld is ziek.. .zo ziek. zo ont-zet-tend- ziek……… echt ziek. Materialisme en liefdeloosheid., drugsmisbruik en een tekort aan sociaal inlevingsvermogen .. 40 jaar asociaal beleid, en dit is het resultaat.

 2. Hetty

  Stelletje lafbekken, en blijkbaar geen dierenvrienden ook. Wellicht ook hier cameratoezicht instellen. je moet gewoon met je tengels van andermans spullen afblijven !

 3. mees kees

  Woorden schieten te kort. En wat moet je ermee? Handel op bestelling? Lijkt me niet. Blijft over: zinloos slopen.
  En dat is aan de orde van de dag. Hopelijk worden dader(tje)s geïdentificeerd en gelokaliseerd. En verzin dan maar eens een ‘passende straf’ als politierechter………

 4. Kaat

  Triest

 5. Koel Hoofd

  @Hetty
  Was het nog maar gewoon om je tengels thuis te houden…
  Ik ben echt opgegroeid in een heel andere wereld.

 6. Steve

  De van Everdingenlaan is in Tuindorp Oost.
  Tuindorp is aan de andere kant van de Eykmanlaan.

 7. Eloise Camphuys

  @albert van der Steen. Dat is het jongen. Dat is het. Je hebt het direct in de gaten. Liefdeloosheid én materialisme = hebzucht en totale barbaarsheid. Kapitalisme en slechte educatie daarbij géén opvoeding en vanaf je 4e jaar al bij vreemden in een creche. En dit soort dingen zijn het resultaat.

 8. John

  Doneer actie starten ???

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).