Politienieuws: Derde aanranding in één nacht voorkomen door politie | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Derde aanranding in één nacht voorkomen door politie | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Derde aanranding in één nacht voorkomen door politie

Politienieuws: Derde aanranding in één nacht voorkomen door politie
De politie heeft vannacht een 40-jarige man uit Utrecht aangehouden voor twee aanrandingen aan de Steijnstraat en de Douwes Dekkerstraat.

De politie heeft vannacht een 40-jarige man uit Utrecht aangehouden voor twee aanrandingen aan de Steijnstraat en de Douwes Dekkerstraat.

Rond 23.40 uur en 01.45 uur kwamen er twee meldingen binnen van aanrandingen. Beide vrouwen zijn van achteren gegrepen door een man op de fiets. Het bleek om dezelfde persoon te gaan.

Door middel van camerabeelden in de wijk werd de man gesignaleerd. Agenten ter plaatsen troffen de verdachte aan op de Amsterdamsestraatweg. Daar konden ze een derde aanranding voorkomen en de man aanhouden.

De verdachte zit vast en de politie onderzoekt de zaak.

4 Reacties

Reageren
 1. Annemiek

  Wat gek om een politiebericht op te hangen aan een feit wat niet heeft plaatsgevonden. Namelijk een derde aanranding. Die door politie voorkomen is.

  Dan moet je ook volledig zijn en zeggen dat de politie een derde, vierde, vijfde, zesde, zevende [..] aanranding in één nacht heeft voorkomen. En dan ook melden dat de politie heeft voorkomen dat de man in diezelfde nacht nog een oud vrouwtje had willen helpen met oversteken. En nog een frietje had willen scoren op de ASW. 🙂

 2. Albert

  @Annemiek, de wereld was te klein geweest, als een man zo’n reactie had geschreven…..

 3. utrechtse vogel

  Uit de tekst maak ik op dat de verdachte bij de derde poging op heterdaad is betrapt, of tenminste in status flagrante. Dan kun je toch wel zeggen dat er een derde aanranding is voorkomen.

 4. Annemiek

  Sure. Daarom maak ik deze opmerking graag voor jou Albert! Dat wil ik als vrouw wel op me nemen 🙂
  Ik vraag me af of de politie daadwerkelijk een derde aanranding heeft voorkomen (dus dat ze er letterlijk tussen zijn gesprongen) of dat ze een VERMOEDELIJKE derde aanranding hebben voorkomen. Dat maakt het bericht niet duidelijk.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).