Politienieuws: Inval woonwagenkamp Ina Boudier Bakkerlaan | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Inval woonwagenkamp Ina Boudier Bakkerlaan | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Inval woonwagenkamp Ina Boudier Bakkerlaan

Politienieuws: Inval woonwagenkamp Ina Boudier Bakkerlaan

De politie onderzocht gisterenochtend zes woonwagens in verband met een lopend onderzoek naar heling, witwassen en mogelijk verdovende middelen.

Op het woonwagenkamp aan de Ina Boudier Bakkerlaan werden verschillende goederen in beslag genomen. Dit betrof drie quads, een auto, een kleine hoeveelheid vuurwerk, ongeveer een halve kilo henneptoppen en vier nepvuurwapens. Ook werd er voor €13.500 aan cash geld en administratie meegenomen. Het onderzoek wordt voortgezet, er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Er moet goed gekeken van wie welke spullen zijn, laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten: “Iets kan bijvoorbeeld wel in een bank gevonden worden bij iemand thuis maar dat betekent niet dat de bewoner dit er ook in heeft gestopt.”

2 Reacties

Reageren
  1. Danny

    Goh…goeie aktie zal bij een veroordeling al snel op 40 uur taakstraf uitkomen. Mooie vangst mannen! 3 kanonslagen en wat wisselgeld.

  2. ottotto

    Werden er VERSCHILLENDE of VERSCHEIDENE goederen in beslag genomen…? Best wel een verschil…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).