Politienieuws: man raakt ernstig gewond bij botsing met tram en ijzerdiefstal bij bedrijventerrein | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: man raakt ernstig gewond bij botsing met tram en ijzerdiefstal bij bedrijventerrein | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: man raakt ernstig gewond bij botsing met tram en ijzerdiefstal bij bedrijventerrein

Politienieuws: man raakt ernstig gewond bij botsing met tram en ijzerdiefstal bij bedrijventerrein

Dinsdagmorgen 22 oktober vond op het 5 Meiplein een aanrijding tussen een fietser en de tram plaats. Hierbij raakte een man ernstig gewond.

Rond 11.25 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Beneluxlaan ter hoogte van het 5 Meiplein. Ter plaatse troffen agenten een 22-jarige man aan die net met zijn fiets tegen de tram was gebotst. De man was ernstig gewond aan zijn hoofd en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie.

IJzerdiefstal bij bedrijventerrein

Op dinsdag 22 oktober heeft de politie twee mannen aangehouden die verdacht worden van diefstal van ijzer.

Agenten kregen rond 10:00 uur een melding dat er ijzer gestolen werd vanaf een bedrijfsterrein aan de Sophialaan in Utrecht. Ter plaatse troffen agenten een voertuig vol ijzer aan. De politie heeft een 22-jarige man uit De Bilt en een 43-jarige man uit Utrecht aangehouden en meegenomen voor verhoor.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).