Politienieuws: Vermoedelijk brandstichting in flat Overvecht | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Vermoedelijk brandstichting in flat Overvecht | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Vermoedelijk brandstichting in flat Overvecht

Politienieuws: Vermoedelijk brandstichting in flat Overvecht

Dinsdagavond 13 mei ontstond een brand in een hal van een flat aan de Zebradreef. De brand in de flat in Overvecht is vermoedelijk ontstaan door brandstichting.

Rond 19.30 uur kwam de melding dat er brand was in een hal van de zevende verdieping van een flatgebouw. Door de rookontwikkeling moesten vier personen uit hun woning worden bevrijd door de brandweer. De brandweer bluste de brand, maar moest meerdere ramen van de overloop open slaan om de rook kwijt te raken. Er ontstond veel brand- en rookschade aan de overloop en op enkele deuren van woningen.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben.

2 Reacties

Reageren
  1. Peet

    Het wemelt van de camera’s in de binnenstad

  2. Van Pimpelen

    … en zeg nou eens eerlijk, wie wil er nu niet bruin worden? Bovendien is regenwater goed voor je haar, het gaat er van krullen!
    De Mensenrechtenkwestie in noordwest Afrika projecteren op die van Nederland is geen optie; emigranten uit die streken zijn hier voor hun löl.
    Beslama!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).