Pop-up doolhof van kerstbomen opent zondag in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Pop-up doolhof van kerstbomen opent zondag in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Pop-up doolhof van kerstbomen opent zondag in Leidsche Rijn Centrum

Pop-up doolhof van kerstbomen opent zondag in Leidsche Rijn Centrum
Het pop-up doolhof van kerstbomen in Leidsche Rijn Centrum opent zondag. Ruim 750 echte kerstbomen vormen het doolhof van 1.000 vierkante meter groot. 

Het pop-up doolhof van kerstbomen in Leidsche Rijn Centrum opent zondag. Ruim 750 echte kerstbomen vormen het doolhof van 1.000 vierkante meter groot. 

Het doolhof wordt gemaakt van in Nederland gekweekte kerstbomen. Een aantal bomen zijn geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur.

Er zijn animatie acts in het doolhof, kerstmuziek en lampjes. In het doolhof kunnen bezoekers op zoek naar de oplossing van een raadsel. De winnaar van dit raadsel krijgt een gezinsticket naar Disneyland Parijs van 1.000 euro.

Het doolhof opent zondag 8 december om 12.00 uur en is tot en met zondag 29 december dagelijks te bezoeken tussen 12.00 – 17.00 uur (met uitzondering van Eerste Kerstdag).

5 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Dubieus project, weet niet goed wat ik hier nou van moet denken. De informatie is marketing-technisch slim geformuleerd, zoals je dan kunt verwachten van initiatiefnemer ASR vastgoed. Maar zo blijft onduidelijk of alleen voor de geadopteerde bomen of voor alle 750 (!) bomen een nieuw exemplaar in de natuur terugkomt…

 2. Wim

  Gerard kerstbomen komen van kwekers die zetten voor hun bisnis gewoon weer nieuwe bomen neer in de kwekerij want daar verdienen ze aan.
  Het op voorhand al weer je twijfels uitspreken over dit leuke initiatief slaat elk plezier voor kinderen dood.

 3. Katja

  Bomen kweken, kappen, weggooien en weer kweken. Wat een onzin.

 4. Wim

  Dat is nu busseniss waardoor mensen brood op de plank hebben Katja.
  En kinderen veel plezier zelfs ouderen

 5. Koel Hoofd

  Dat is nou circulaire economie

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).