Pop-up winkel voor mondkapjes geopend aan Nachtegaalstraat | De Utrechtse Internet Courant Pop-up winkel voor mondkapjes geopend aan Nachtegaalstraat | De Utrechtse Internet Courant

Pop-up winkel voor mondkapjes geopend aan Nachtegaalstraat

Pop-up winkel voor mondkapjes geopend aan Nachtegaalstraat
Beeld: Pop-up winkel Nachtegaalstraat
Op de Nachtegaalstraat 41 in Utrecht is maandag een pop-up winkel geopend voor niet-medische mondkapjes en desinfectanten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in de winkel terecht en er is geen afnamelimiet.

Op de Nachtegaalstraat 41 in Utrecht is maandag een pop-up winkel geopend voor niet-medische mondkapjes en desinfectanten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in de winkel terecht en er is geen afnamelimiet.

De ondernemers die de winkel openen, willen iedereen de kans bieden om tegen een normale prijs mondkapjes te kopen. “Omdat de maatregelen worden versoepeld en het dragen van de kapjes in sommige gevallen, zoals in het OV, verplicht worden zal er veel vraag zijn. Daarom hebben wij besloten deze mooie kans aan te grijpen en de mensen te helpen om aan mondkapjes te komen”, zegt Wouter van Dijk van de pop-up winkel.

De niet-medische mondkapjes zijn te koop in dozen van 50 stuks, voor 50 euro per doos. Klanten kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden mondkapjes kopen, omdat er geen limiet is voor het aantal dozen per klant.

16 Reacties

Reageren
 1. GeeWee

  Tegen normale prijs is een mooie term. Ik zie tandartskapjes die normaal 4 cent kosten. Zijn dat de kapjes die nu bij afname van 50 stuks een hele euro per stuk moeten kosten? Fijn dat deze ondernemers ons zo graag willen helpen zeg
  🙂

 2. Elly

  Nog geen € 13 bij Amazon.nl, voor 50 stuks…….

 3. Marcel

  Wat een weldoeners!

 4. Jessica

  Ik gun het deze ondernemers meer dan Amazon

 5. Tessa

  Zalando 5 stuks papieren mondkapjes voor 4,95, of een 3-pack wasbare stoffen mondkapjes voor 11,95. Een deel wordt aan het goede doel geschonken.
  Dat is een VEEL betere deal.

 6. Henk

  Hollandse handelsgeest. Goed initiatief.

 7. erwin

  @Elly: dan koop je ze toch lekker bij Amazon? Je hóeft ze namelijk niet per sé te kopen in de Nachtegaalstraat he?

 8. waldorff

  Had eigenlijk verwacht dat ze Jacobse en Van Es zouden heten…

 9. C.

  Waar maken we ons nu eigenlijk druk om. We gunnen het de horeca in Nederland toch ook dat ze voor een pilsje dat in winkel per flesje een paar dubbeltjes kost, per glas voor meerdere euro’s vragen. En dan mogen ze in Utrecht misschien ook nog eens hun terrassen uitbreiden.

 10. Tim

  Lekker bestellen bij FC Utrecht. Gaat er nog een deel van naar t goede doel ook.

 11. Inez

  Wat is een normale prijs voor een mondkapje? Hopelijk worden ze binnenkort goedkoper.

 12. corona crisis

  Goed initief! Beter local retail dan internet.
  De prijs lijkt redelijk. Het aantal mensen dat op straat de afstandmaatregel ” vergeet ” groeit.
  Het zou daarom sociaal als meer mensen een mondkapje zouden dragen om andere potentieel te beschermen. Het RIVM geeft aan dat veel besmetting worden veroorzaakt wordt dóór mensen met geen enkele symptomen….

 13. claudia

  zelf maken is zo gedaan en beter voor het milieu

 14. jan

  Koop dan gewoon je stofmondkapjes bij de bouwmarkt. Stuk goedkoper en net zo effectief (of net zo niet effectief)

 15. wollie

  ik ga tegenwoordig met bokshandschoenen de straat op… veel effectiever.

 16. isabelle

  @Elly: en dan heb je ze op 16 juni binnen. Over een maand dus. Als dat al gaat lukken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).