Rellen in Galgenwaard na bekerduel FC Utrecht – MVV | De Utrechtse Internet Courant Rellen in Galgenwaard na bekerduel FC Utrecht – MVV | De Utrechtse Internet Courant

Rellen in Galgenwaard na bekerduel FC Utrecht – MVV

Rellen in Galgenwaard na bekerduel FC Utrecht – MVV
Er zijn rellen uitgebroken in stadion Galgenwaard na het bekerduel met MVV Maastricht. Direct na het duel braken uitsupporters door een hek en kwamen in aanraking met beveiligers en stewards van FC Utrecht.

Er zijn rellen uitgebroken in stadion Galgenwaard na het bekerduel met MVV Maastricht. Direct na het duel braken uitsupporters door een hek en kwamen in aanraking met beveiligers en stewards van FC Utrecht.

De politie in het stadion kwam snel tussenbeide. Het duel werd overigens gewonnen door FC Utrecht met 2-0.

12 Reacties

Reageren
 1. Gerben

  Knullig dat je blijkbaar zo makkelijk naar het thuisvak kan. Treurig dat MVV supporters het dan richting een familie vak doen.

 2. Bertje 030

  Al jaren is dat hek niet goed, bij het minste bezwijkt het, tijd om eens een wat steviger uitvoering te kopen???

 3. Katja

  Wat een waanzin ! Blij dat ik (vak Y) na het laatste fluitsignaal al beneden was. Krijgen deze idioten een levenslang stadionverbod, of weer een softe “taakstraf” ?

 4. Katja

  Oh ja, en maandag speelt Jong Utrecht thuis tegen MVV, dus GEEN MVV “SUPPORTERS” ! Let hierop, FC !

 5. Jordy

  Vreemd dat er bij iedere rel over het vak wordt gezegd dat het een “familievak” is, terwijl het daar vol zit met puberale Bunnik side hooligan wanabees. Klopt wel dat de rest van de tribune veel kinderen zitten. Volgens mij moet er gewoon een extra hek op zuid erbij om de echte families af te schermen van al dat relvolk

 6. Pieter

  Ik zou ook geen toekomstperspectief hebben als ik MVV supporter was.

 7. Danny

  Eigenlijk is het treurig dat we nog steeds met vakken te maken hebben in een voetbalstadion en men niet gewoon normaal naast elkaar kan zitten…

 8. bee

  @katja
  als ze een stadionverbod krijgen zie je ze de eerste de beste keer toch weer in het stadion,dus dat heeft ook geen zin.
  hoe zielig ben je als je als volwassen persoon gaat lopen rellen.

 9. Herman

  Ik mis Bennie zijn “stukkie” over de wedstrijd. Ik hoop niet dat hij betrokken was en nu of in de cel of in het ziekenhuis is.

 10. Fan

  Hersenlozen zitten bij iedere club, waarom dit soort kanslozen nog steeds supporters genoemd worden is mij al jaren een raadsel. Dat dat hek zo makkelijk open kon is ook onbegrijpelijk. Echt belachelijk dat deze idioten nog steeds wedstrijden kunnen bezoeken.

 11. Luuk Upuuk

  @ Herman, Bennie gaat kennelijk alleen (niet in zijn eentje) naar uitwedstrijden, dan kan ie over de buscombi zeuren.

 12. Wim Vreeswijk

  En nu maar hopen dat de KNVB de FC geen boete oplegt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).