Restaurant Hemel & Aarde opent ook wijnbar Restaurant Hemel & Aarde opent ook wijnbar

Restaurant Hemel & Aarde opent ook wijnbar

Restaurant Hemel & Aarde opent ook wijnbar
Impressie van de nieuwe wijnbar. Foto's: Hemel & Aarde
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een wijnbar bij: Wijnbar Hemel & Aarde. Er wordt nu nog verbouwd, maar half mei opent die gelijknamige wijnbar direct in de ruimte naast het restaurant.

Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een wijnbar bij: Wijnbar Hemel & Aarde. Er wordt nu nog verbouwd, maar half mei opent die gelijknamige wijnbar direct in de ruimte naast het restaurant.

“Elegant en toch funky”, luidt onder andere de omschrijving. Net als het restaurant is de wijnbar vanaf half mei te vinden in het voormalig Polman’s Huis op de Keistraat.

Tekst loopt door onder de foto

“Het team van Wijnbar Hemel & Aarde verzamelt in de wijnbar flessen van over de hele wereld. Uit de klassieke gebieden, maar juist ook uit de meer onontdekte wijnregio’s. Op het menu staan bekende wijnen naast hidden gems van kleinere boeren en wijnhuizen.”

Verder verandert de (wijn)kaart, net als die in het restaurant, mee met de seizoenen. Dat geldt ook voor de hapjes uit de keuken van chef Rene van der Weijden.

De gastheer van Hemel & Aarde, Marco Westra, werd eerder dit jaar nog benoemd tot Gastheer van het Jaar. DUIC sprak Marco daar toen uitgebreid over.

Gekoppelde berichten

4 Reacties

Reageren
 1. Wim

  Als dat maar niet ten koste van het restaurant gaat.

 2. Albert

  Nog meer Horeca? …. Onzinnig. Woningen zijn nodig, en leuke kleine gezellige winkeltjes. Het aanbod is eentonig, en alleen voor de allerrijksten. Terwijl de Binnenstad van íedere Utrechter is. En dus ook voor íedere Utrechter iets moet bieden. Vooral woningen, kantoren (werk) en winkels. Horeca is niet belangrijk. Drinken kun je ook thuis met een vriend, zonder gestoord te worden door medegasten. . (veel goedkoper én gezelliger ook) .

 3. Claudia

  Nou dat ziet er gezellig uit zeg:-(.

 4. Ooginaller

  @Albert: ik ben het in grote lijnen met je eens, maar dit staat nu net onder het verkeerde bericht. Met het zoveelste bubble tea-, stroopwafel-, sushi-, burger-, of kaneelbroodjes-’restaurant’ schiet Utrecht niet zo veel op, maar dit is een wijnbar van een eigenaar die wél verstand van en liefde voor eten en drinken heeft. Ik ga snel eens kijken!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).