Restaurant in watertoren Rotsoord gaat 1 oktober open - De Utrechtse Internet Courant Restaurant in watertoren Rotsoord gaat 1 oktober open - De Utrechtse Internet Courant

Restaurant in watertoren Rotsoord gaat 1 oktober open

Restaurant in watertoren Rotsoord gaat 1 oktober open
Het restaurant in de verbouwde watertoren van Rotsoord opent 1 oktober de deuren. Dat heeft het ‘WT – Urban Cafe & Kitchen’, zoals de eetgelegenheid gaat heten, laten weten.

Het restaurant in de verbouwde watertoren van Rotsoord opent 1 oktober de deuren. Dat heeft het ‘WT – Urban Cafe & Kitchen’, zoals de eetgelegenheid gaat heten, laten weten.

Wat er 1 oktober precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar de opening gaat groots gevierd worden. In het 37 meter-hoge monument aan de Vaartsche Rijn komen bedrijven, horeca en ruimtes voor zzp-ers.

De horeca zal verspreid over zes lagen in het gebouw uit 1906 komen. Zo komt er een paviljoen op het dak met een fraai uitzicht en op de begane grond een café met terras aan het water.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Dirk

  Ben erg benieuwd! Klein puntje van kritiek zijn de enorme arico’s die bovenop het dak van het ‘paviljoen’ staan.. Jammer dat hier geen andere oplossing voor is want ze ontsieren de contouren van het pand…

 2. Fab

  Geweldig initiatief. Voor de slechte traplopers onder ons: toch wel met lift hè?!

 3. Ronald

  Die airco inderdaad. Wat een joekel van een apparaat, staat zo een extra verdieping op; Die stond niet op de impressies.

 4. Jan

  Ik hoop dat ze er een aanlegsteiger bij maken. Perfect plekje om na een boottochtje een hapje te eten.

 5. 's Jean

  Die airco’s bovenop het dak zijn afschuwelijk! Het ontsiert de watertoren. Is hiervoor geen andere oplossing?

 6. Katja

  Vreselijke verbouwing, die mooie toren naar de knoppen !
  Bestaat er geen welstandscommissie of zo ?
  Wát een gedrocht…

 7. miep

  ja die airco’s zijn echt beetje heel erg jammer! Had niet het idee dat dat op de sfeer impressie stond! beetje jammer van de mooie watertorren. Hopelijk gaat ze daar nog iets moois van maken en ben benieuwd wat de welstandscommissie daar van gaat zeggen.

 8. miep

  aanvulling:

  Vind het jammer dat het zo geworden is! heel jammer van die mooie watertorren die nu niet meer toch uiting komt, beetje lelijk en dat is zacht uitgedrukt!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).