Restaurant Zindering zet met trots paardenvlees op het menu | De Utrechtse Internet Courant Restaurant Zindering zet met trots paardenvlees op het menu | De Utrechtse Internet Courant

Restaurant Zindering zet met trots paardenvlees op het menu

Restaurant Zindering zet met trots paardenvlees op het menu

Heel Nederland struikelt over het paardenvlees debacle. Ineens is iedereen zich enorm bewust van wat we eten. Dat we dit eigenlijk ook zonder schandaal zouden moeten zijn, laten we even voor wat het is. De Stadsschouwburg Utrecht bedacht een ludieke actie rondom het omstreden onderwerp. Voorafgaande aan de voorstelling Mogadishu van De Utrechtse Spelen kun je paard bestellen. Restaurant Zindering verzekert dat het om 100 procent echt paardenvlees gaat.

Tot en met 17 maart staat bij Restaurant Zindering, van de Stadsschouwburg paard op het menu. Omdat het niet alleen heel smaakvol is, maar ook heel betaalbaar, duurzaam en van bijzonder goede kwaliteit.

Chefkok Remco Vellinga van Zindering (op foto met paard): “In een tijd waarin bedrog, mediahysterie en de crisis het consumentenvertrouwen doet wankelen, serveren wij met trots het eerlijke verhaal: de zekerheid dat de klant 100 procent paardenvlees op z’n bord krijgt als hij dat besteld heeft”.

Omdat dit zwarte schaap van de vleesindustrie volgens Zindering een eigen podium verdient, is de bezoeker ook van harte welkom als hij geen kaartjes heeft voor de voorstelling. De keuken is geopend van 17.00 tot 20.30 uur.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).