Roken is zóóó… actie gaat rappend het land door | De Utrechtse Internet Courant Roken is zóóó… actie gaat rappend het land door | De Utrechtse Internet Courant

Roken is zóóó… actie gaat rappend het land door

Roken is zóóó… actie gaat rappend het land door

Rapper Marra staat morgen rond 10:00 uur voor de deur van het Utrechts Stedelijk Gymnasium te rappen. Hij doet dit in het kader van de campagne “Roken is zóóó…” van de KWF Kankerbestrijding.

Net als in het spotje maakt de rapper de regel “Roken is zóóó…” met verschillende statements af. KWF Kankerbestrijding besloot tot de actie vanwege de populariteit van het spotje. Online werd dit Tv-spotje veruit het meest bekeken van de meer dan tien spots in deze campagne; inmiddels bijna 90.000 keer.

Met de Roken is zóóó campagne wil KWF Kankerbestrijding benadrukken dat met 82% niet rokende jongeren en driekwart (74%) volwassen niet-rokers in Nederland, roken inmiddels zóóó niet meer van vandaag is.

Naast Utrecht rapt Marra vrijdag ook bij scholen in Wijk bij Duurstede en Almere. De rapper deed ook de hoofdstad al aan, dat ging zo:

IMG_1503

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).