Rotterdammers slaan terug met graffiti: KNVB-beker gestolen - De Utrechtse Internet Courant Rotterdammers slaan terug met graffiti: KNVB-beker gestolen - De Utrechtse Internet Courant

Rotterdammers slaan terug met graffiti: KNVB-beker gestolen

Rotterdammers slaan terug met graffiti: KNVB-beker gestolen
Afgelopen week trok de graffiti-piece van de Utrechtse Kabouter die de KNVB-beker al te pakken heeft veel bekijks. De Rotterdammers slaan nu terug met Olifant Olli.

Afgelopen week trok de graffiti-piece van de Utrechtse Kabouter die de KNVB-beker al te pakken heeft veel bekijks. De Rotterdammers slaan nu terug met Olifant Olli.

Paar dagen terug zagen jullie de Utrechtse Kabouter die alvast de beker had gepikt. Geen zorgen. Olli heeft hem terugveroverd!”, is te lezen op de Facebookpagina FRFC1908.

Ergens in Rotterdam staat nu onderstaande graffiti-piece als reactie op een eerdere schildering in de Domstad. In de Utrechtse wijk Ondiep prijkt de Kabouter rennend over een rijtje te slopen woningen met de beker in de hand. Een foto van het werk werd massaal gedeeld op social media en ook ter plekke komen er mensen kijken.

De Rotterdammers laten nu aan de Utrechtse kunstenaar weten: “Jullie zijn weer aan zet.” De Utrechter pakt het sportief op en laat weten: “Haha mooie actie, it’s on!”10360550_1268234149857618_6896417114294814727_n015_DSC6130

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. Marco Verbeek

  hoe staat het met dat 100 jarig plan voor de nieuwe of verbouwde kuip?

 2. Utrechter

  Die beker mogen ze van mij hebben, maar van onze trots De Dom blijfen ze af. Anders gaat hun tv mast (euromast) tegen de vlakte.

 3. Willem

  Tjonge, wat een spannend nieuwsbericht. Is er echt niks anders om over te schrijven?

 4. Marco Verbeek

  daar ben ik het helemaal mee eens

 5. Wessel

  Met zo’n piece win je de beker niet hoor. KBTR vs Knor/Polski een duidelijke 1-0!

 6. Kok

  Ludieke actie, veel beter en ook veel goedkoper lijkt me als opgefokte groepen “supporters” die de boel overal slopen, hetgeen dan zeker nieuws is. Dus…leuk nieuws is ook nieuws!

 7. Bill

  @Willem: Het zeuren beperken tot uw huiskamer lijkt mij genoeg, dit zijn de leuke en creatieve nieuwsmomenten…!

 8. Bill

  Tevens is de inzending uit rotterdam vrij matig, hier gaat kbtr lachend overheen…!!

 9. leendert

  Een Rotterdamse kopie van een Utrechts idee, niet echt origineel. En dan die vlammen uit de Dom. Geeft gelijk het verschil tussen de twee steden aan.

 10. Berend

  Kabouter is duidelijk van een hoger artistiek niveau. Die ‘Dom’ van de Rotterdammer lijkt nergens op. Benieuwd naar zijn reactie.

 11. 3500

  Wat een matige olifant. 1-0 voor de KBTR!!!

 12. Herman

  Dat krijg je als twee uitgespeelde middenmotors nog om een troostprijs mogen spelen.

  In Nederland is de KNVB beker een nietszeggend ding waar onze enige 2 echte topploegen hun neus voor ophalen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).