Ruim 200 mensen bij stille tocht voor Willem Grootscholten en slachtoffers MH17 | De Utrechtse Internet Courant Ruim 200 mensen bij stille tocht voor Willem Grootscholten en slachtoffers MH17 | De Utrechtse Internet Courant

Ruim 200 mensen bij stille tocht voor Willem Grootscholten en slachtoffers MH17

Ruim 200 mensen bij stille tocht voor Willem Grootscholten en slachtoffers MH17

De stille tocht die gisteravond werd georganiseerd ter nagedachtenis aan oud-Andersom portier Willem Grootscholten en de andere slachtoffers van MH 17 trok ruim 200 man. 

De tocht ging van café de Oude Dikke Dries door de binnenstad naar coffeeshop Andersom. Twee plekken waar Nieuwegeiner Grootscholten portier is geweest. Op laatst genoemde plek werd een minuut stilte gehouden. Veel mensen waren in het wit gekleed om de man die in Bali met zijn vriendin een nieuw leven wilde opbouwen te herdenken.

Deelnemers werden van tevoren door de organisatie opgeroepen om een witte ballon of roos mee te brengen. De ballonnen werden bij de coffeeshop opgelaten.

Indruk van de stille tocht. Foto's: Facebook
Indruk van de stille tocht. Foto’s: Facebook

Grootscholten 1

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).