Ruzie tussen motorrijder en automobilist resulteert in crash op Stadsbaan | De Utrechtse Internet Courant Ruzie tussen motorrijder en automobilist resulteert in crash op Stadsbaan | De Utrechtse Internet Courant

Ruzie tussen motorrijder en automobilist resulteert in crash op Stadsbaan

Ruzie tussen motorrijder en automobilist resulteert in crash op Stadsbaan
Een motorrijder is zondagavond op de Stadsbaan in Leidsche Rijn achterop een auto gebotst. Dat gebeurde nadat de motorrijder en de automobilist ruzie kregen.

Een motorrijder is zondagavond op de Stadsbaan in Leidsche Rijn achterop een auto gebotst. Dat gebeurde nadat de motorrijder en de automobilist ruzie kregen.

De motorrijder reed rond 22.30 uur over de Stadsbaan en moest stoppen bij kruispunt Hooggelegen. Daar ontstond een conflict tussen de motorrijder en een automobilist.

De automobilist reed voor de motorrijder en later botste de motorrijder achterop de auto. De motorrijder viel daardoor op de grond. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie weet nog niet wat er precies is voorgevallen en doet nog onderzoek. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

6 Reacties

Reageren
 1. Koel Hoofd

  Twee korte lontjes met wielen op hoge snelheid.

 2. JdV

  Tja, re weinig afstand gehouden. Anders had de motor op tijd kunnen stoppen. Op 2 wielen verlies jehet in dit soort gevallen nu eenmaal altijd van een auto.

 3. Koel Hoofd

  @JdV Er stak plotseling een egeltje over en de auto had geen “ik stop voor dieren sticker’ achterop.

 4. Lombokker

  @JdV
  Als iemand je inhaalt, afsnijdt, en dan meteen vol op de rem trapt maak je weinig kans. Idem als iemand die wordt ingehaald opeens van baan wisseld en remt.
  Wat mij betreft mogen idioten die een brakecheck plegen minimaal 6 maanden hun rijbewijs inleveren. Plus een taakstraf op de revalidatieafdeling van een ziekenhuis.

 5. JdV

  @lombokker: nederlands recht: onschuldig tot tegendeel is bewezen. Motor geeft gas en zit op de bumper van auto om te intimideren. Auto remt om af te slaan of om voorrang te verlenen, motor klapt er achter op. Zonder bewijs is de motorrijder de schuldige partij want op auto gereden, niet andersom.

 6. Ronald

  @ JdV

  Bazel toch niet zo.

  Je weet helemaal wat er gebeurd is.

  Beiden kunnen schuldig zijn, auto kan schuldige zijn.

  Lijkt me niet dat alleen de motorrijder schuldig is trouwens. Hij gaat niet express op de bumper kleven van de auto. Een motorrijder weet over het algemeen dat dit een groot gevaar voor vooral hemzelf oplevert. Hij wint er niks mee. Een automobilist intimideer je zo niet met een motor. Als je de automobilist wil irriteren als motorrijder dan ga je voor de auto slingeren en zorg je dat je die auto laat afremmen bijvoorbeeld.

  Toch blijft het allemaal maar gissen.

  Valt me op dat je de auto en de automobilist in veel posts van je zo’n beetje heilig hebt gemaakt en daardoor niet meer los naar verschillende zaken kunt kijken. Iedereen (bijv. ‘de fietser’, er is alleen geen ‘de fietser’, het zijn allemaal individuutjes namelijk) doet het fout in je ogen, behalve de automobilist.

  Tunnelvisie noemt men dat.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).