Samenvatting: Kampong gaat weer Europa in | De Utrechtse Internet Courant Samenvatting: Kampong gaat weer Europa in | De Utrechtse Internet Courant

Samenvatting: Kampong gaat weer Europa in

Samenvatting: Kampong gaat weer Europa in
Jonker op weg naar de 4-2
https://www.youtube.com/watch?v=K6UOa69PVyw

Met een 4-2 overwinning op HGC heeft Kampong zich voor volgend seizoen weer verzekerd van de Euro Hockey League. Op 5 mei had Kampong de eerste wedstrijd om de derde plaats al met 5-2 gewonnen in Utrecht.

In de eerste helft had Kampong de wedstrijd al volledig naar zich toe kunnen trekken. De Utrechters kregen grote kansen maar stuitten steeds op Keeper Van der Ven. Alleen Boet Phijffer lukte het om de sterk spelende goalie te verslaan.

Na rust speelde Kampong naar eigen zeggen ‘zijn enige slechte 10 minuten tegen HGC’. Het leek een dure wegtrekker te worden want HGC scoorde twee keer via Van Kan en Peillat. Maar Kampong toonde weer aan dat de ploeg over veel veerkracht beschikt. Meulenbroek, de man die veel vaker op belangrijke momenten scoort, maakte gelijk. Kemperman zette zijn ploeg weer op voorsprong. Topscorer Jonker zorgde dat de laatste hoop op een derde plaats en EHL-tickets voor HGC verdween.

EHL Final Four

Tijdens het Pinksterweekend speelt Kampong in Barcelona de halve finale van de EHL van dit seizoen. Bij winst speelt Kampong zondag de finale. De andere ploegen die nog meedoen aan de final four zijn Amsterdam en het Duitse Harvestehuder.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).