Slachtoffer liquidatie Hoograven is Mohamed Boulaaouin - De Utrechtse Internet Courant Slachtoffer liquidatie Hoograven is Mohamed Boulaaouin - De Utrechtse Internet Courant

Slachtoffer liquidatie Hoograven is Mohamed Boulaaouin

Slachtoffer liquidatie Hoograven is Mohamed Boulaaouin
Het slachtoffer van de liquidatie afgelopen vrijdag op de Duurstedelaan in Hoograven is de 44-jarige Mohamed Boulaaouin. Hij was vader van twee kinderen en woonde afwisselend in Nederland en Marokko. Dat werd gisteren duidelijk tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Het slachtoffer van de liquidatie afgelopen vrijdag op de Duurstedelaan in Hoograven is de 44-jarige Mohamed Boulaaouin. Hij was vader van twee kinderen en woonde afwisselend in Nederland en Marokko. Dat werd gisteren duidelijk tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Politiewoordvoerder Bernard Jens liet weten dat ze nu nog niet denken dat de zaak iets te maken heeft met de liquidaties in Amsterdam en omgeving. De politie is druk bezig met het onderzoek en riep via Opsporing Verzocht mensen op om mee te denken over de schietpartij. Ook riep de politie getuigen op die aanwezig waren op de bewuste avond zich te melden bij de politie.

De man werd vrijdagavond op een parkeerplaats terwijl hij in zijn auto zat onder vuur genomen. Toen de politie arriveerde was hij al dood.

DSC_0457

10 Reacties

Reageren
 1. y

  R.i.p broeder

 2. Willem

  Moet de goede man nu echt met naam en toenaam in de krant? Lijkt me dubbel pijnlijk voor familie & bekenden.

 3. pim

  @ Willem: Ja, dat krijg je met familie & bekenden in het circuit.

 4. Jansen

  Wat is pijnlijker Willem? Een serie kogels door je hoofd of een naam in de krant? Draai geen zaken om. Daar hebben we D66 voor.

 5. Rob

  Ken de man niet. Moet dat wellicht? Heb er geen probleem mee dat hij met naam en toenaam wordt genoemd.

 6. Utrechter

  Tja dit soort dingen gebeuren niet voor een brood niet afrekenen,woonde deels in het land van herkomst, 1 en 1 is 2.

 7. DikkeMiddelVinger@Utrecht.

  Het enigste positieve is dat hij nu wel voorgoed terug gaat naar het land van herkomst, maar dat mag je natuurlijk niet schrijven op deze linkse site die is gesponseerd door de Gemeente Utrecht.

 8. Hans Janmaat

  ‘Slachtoffer liquidatie betrokken bij rip deal’

  Gepubliceerd op zaterdag 27 december 2014 13:24

  Mohamed Boulaaouin, die vorige week in Utrecht werd doodgeschoten, wordt in verband gebracht met ripdeals en oplichting. Bernhard Jens van de politie zegt tegen het Algemeen Dagblad dat inmiddels duidelijk is de man vijanden had. Zijn naam duikt bovendien op in dossiers van politie en justitie.

  Boulaaouin werd vrijdag 19 december van dichtbij met meerdere kogels doodgeschoten. Hij zat op dat moment in een auto. Die was niet van hem; hij staat op de naam van een vrouw. Wie dat precies is, is niet bekend gemaakt.

  De politie zoekt nog altijd naar getuigen van de liquidatie. Zo is er na de schietpartij een grijze personenauto gezien, mogelijk een Volkswagen Golf, die uit de straat waar de moord plaatsvond wegreed. De politie zoekt mensen die de auto ook hebben gezien.

  Ook wil de politie meer weten over een grijze personenauto met mogelijk buitenlands kenteken, die in de straat deels op de stoep stond geparkeerd. In de auto zaten twee personen.

 9. Gewoon een Utrechter.

  Mohamed Boulaaouin (44), de man die vorige week vrijdag werd doodgeschoten, wordt in verband gebracht met het rippen van drugs en oplichting.

  De vader van twee kinderen werd van dichtbij met meerdere schoten om het leven gebracht aan de Duurstedelaan in Utrecht. De auto waarin hij reed was niet van hem.

  Volgens woordvoerder Bernhard Jens van de politie wordt hard gewerkt door de recherche om een beeld van het leven van Boulaaouin te schetsen. ,,We zijn daarvoor op zoek naar mensen die hem kennen, die iets kunnen vertellen over waar hij zich mee bezig hield en of hij vijanden had.”

  Vijanden
  De politie legt vooralsnog geen verband met eerdere liquidaties in de drugsoorlog die met name in Amsterdam woedt, maar dat de man vijanden had is duidelijk. De naam van Boulaaouin komt wel voor in de registers van politie en justitie.

  Volgens de politie woonde Boulaaouin afwisselend in Marokko en in Zeist. Daar verbleef hij in een flatwoning aan de Laan van Vollenhove. Hij was vader van twee kinderen. De auto waarin hij reed stond op naam van een vrouw.

  Buitenlands kenteken
  Getuigen hebben gezien dat er vlak na de schietpartij een grijze auto, vermoedelijk een grijze Volkswagen Golf is weggereden van de Duurstedelaan. Ook zou er een wagen gezien zijn met een buitenlands kenteken. Of het om dezelfde auto gaat is niet duidelijk. In deze auto zaten twee mannen.

  Verder is de politie nog steeds op zoek naar de man die net twee of drie hondjes uitliet op het moment van de schietpartij. Ondanks herhaalde oproepen heeft deze man zich nog niet gemeld. Ook worden mensen die deelnamen aan een tafeltennistoernooi in de directe omgeving opgeroepen zich te melden als ze wat gezien hebben.

 10. jeske

  innala wa rasion

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).