Slinger over de Oudegracht Utrecht: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’ | De Utrechtse Internet Courant Slinger over de Oudegracht Utrecht: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’ | De Utrechtse Internet Courant

Slinger over de Oudegracht Utrecht: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’

Slinger over de Oudegracht Utrecht: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’
Er is een meterslange slinger over de Oudegracht opgehangen met daarop de tekst: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’. De steunbetuiging hangt ter hoogte van de Vismarkt.

Er is een meterslange slinger over de Oudegracht opgehangen met daarop de tekst: ‘Hierna kunnen we weer knuffelen’. De steunbetuiging hangt ter hoogte van de Vismarkt.

Vanwege het coronavirus wordt mensen geadviseerd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Knuffelen zit er nu dus even niet in. De initiatiefnemers willen met de slinger laten zien dat de maatregelen slechts tijdelijk zijn.

(Tekst loopt door onder afbeelding)

Afstand

Op sommige plekken is het ondanks het advies van het kabinet toch druk. Dat was zaterdag bijvoorbeeld het geval in het Máximapark en ook op de markt op het Vredenburg.

Veel mensen laten via sociale media weten dat ze zich hieraan ergeren en roepen anderen op verantwoordelijk te nemen. De politie heeft zondag een tekstkar bij het Máximapark geplaatst waarop staat dat mensen gepast afstand van elkaar moeten houden.

7 Reacties

Reageren
 1. Claudia

  ‘Tijdelijk’ gaat pas zijn als Rutte overgaat tot de boel op slot gooien. Maar zolang ik op het journaal de drukte bij bouwmarkten, supermarkten en winkels zie kan ‘tijdelijk’ iig nog wel even de kast in. Of je moet over een half jaar ook over tijdelijk verstaan..

 2. Niels Bokhove

  Verdomme, mensen – stadgenoten, houd afstand! En doe ajb niet zo nonchalant! Al ben je zelf niet ziek en voel je je ook niet ziek, je kunt anderen besmetten. Besef dat! Wees sociaal en solidair!

 3. Kadoendra

  @Niels Bokhove

  Beste Niels, het heeft geen zin meer om veel mensen te waarschuwen, want heel veel mensen zijn door pulp koningen als John de Mol verworden tot domme wezens!
  Deze domme wezens zijn nog alleen maar te bereiken met NL-Alerts gevuld met een Geer, een Goor, een Andre Hazes, etc, etc.

 4. Herman

  Leuk, tussen alle het al dan niet terechte geklaag, gemopper, angst en nog veel meer, ook tijd voor warm en liefdevol nieuws!

 5. Katja

  Als alles achter de rug is, gaan we weer verder waar we gebleven waren. Geen reflectie op wat er eigenlijk gebeurd is, vragen stellen over al die mobiliteitswaanzin, idioot lange openingstijden en is het weer ieder voor zich. En oh ja, de belastingen zullen wel omhoog gaan om KLM en Schiphol overeind te houden, onze zogenaamde “nationale trots”. Cynisch ? Ja. Maar vrees dat ik gelijk ga krijgen.

 6. Bromsnor

  Bromsnor is bang dat knuffelen uit hygiënische overwegingen nooit meer terugkomt.

 7. Wim

  Katja in een andere reply heb ik al op jouw commentaar gereageerd welke niet geplaatst is maar jouw opmerkingen komen erop neer dat je blij bent met deze criu want het is nu lekker rustig,
  Je hebt geen enkel gevoel voor de mensen die nu ongevraagd ziek zijn.
  Houdt je comentaar voor je en ga wat doen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).