Sloop Stationstraverse gaat door: dwarsliggende zussen zetten handtekening | De Utrechtse Internet Courant Sloop Stationstraverse gaat door: dwarsliggende zussen zetten handtekening | De Utrechtse Internet Courant

Sloop Stationstraverse gaat door: dwarsliggende zussen zetten handtekening

Sloop Stationstraverse gaat door: dwarsliggende zussen zetten handtekening

De sloop van de Stationstraverse gaat door. De twee zussen die de sloop tegen hielden zetten alsnog hun handtekening waardoor de Stationstraverse kan worden verkocht aan de gemeente. De traverse wordt gesloopt om plaats te bieden aan Stationsplein Oost. 

In het appartement van de twee zussen is in december 2012 een wietplantage opgerold. De zussen moesten betalen voor de illegaal afgetapte elektriciteit, en wilden deze kosten terug in ruil voor hun handtekening. De Vereniging van Eigenaren van de Radboudveste heeft een kortgeding tegen de zussen aangespannen. Deze komt te vervallen, omdat zij alsnog hun handtekening hebben gezet.

De Stationstraverse was gezamenlijk eigendom van de Vereniging van Eigenaren en Corio. De bewoners waren voor 11,8 procent eigenaar van dit deel van Hoog Catharijne, en Corio voor 88,2 procent. In ruil voor het opgeven van dit eigendom worden de appartementen van de bewoners verbeterd.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).