Sluiproute via parkeergarage Hoog Catharijne afgesloten | De Utrechtse Internet Courant Sluiproute via parkeergarage Hoog Catharijne afgesloten | De Utrechtse Internet Courant

Sluiproute via parkeergarage Hoog Catharijne afgesloten

Sluiproute via parkeergarage Hoog Catharijne afgesloten
De Catharijnesingel. Beeld: Voel Isvoel
De dagelijkse file op de Catharijnesingel omzeilen door de parkeergarage van Hoog Catharijne in te duiken: het kon. Maar na een veel bekeken video vanaf vandaag niet meer. 

De dagelijkse file op de Catharijnesingel omzeilen door de parkeergarage van Hoog Catharijne in te duiken: het kon. Maar na een veel bekeken video vanaf vandaag niet meer. 

Door een fout in het systeem konden automobilisten voor korte tijd gratis de parkeergarage in en uit. Dat is nu aangepast waardoor er betaald moet worden voor het rijden door de parkeergarage.

Youtuber ‘Voel Isvoel’ ging afgelopen maandag viral in Utrecht. Hij maakte een video waarin hij liet zien hoe je door middel van de garage de file kon omzeilen. Het filmpje werd duizenden keren bekeken.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. BdV

  Of was het toch de file die de parkeergarage omzeilde?

 2. Why We Can't Have Nice Things

  Dus nu moet iedereen die zich in de parkeergarage bedenkt zijn auto uit en een tarief betalen, omdat een lollige gast een filmpje maakt over een ineffectieve sluiproute.

  This is why we can’t have nice things.

 3. herman

  Mooie publiciteitsstunt van HC!
  Aanleiding om die file te omzeilen spreekt velen aan en ondertussen zien we allemaal hoe mooi die garage is geworden.
  Omdat auto’s en beetje ondeugend gedrag nu altijd veel weerstand oproepen krijgt zo’n filmpje lekker veel gratis aandacht.

  De betrokken marketingmedewerker heeft zijn bonus binnen!

 4. Utrechter

  Goed zo DUIC, fijn dat jullie zo “slim” zijn geweest om dat filmpje te publiceren….

 5. Thomas

  Goh Jansen, wat een probleem.
  Je zult maar die garage inrijden, je dan bedenken, en nog moeten betalen ook wanneer je er weer uit wilt. Er is inderdaad veel onrecht in de wereld beste man. Tsjonge jonge.

 6. Niiiko

  Wat als je nu per ongeluk in die garage rijdt en er uit wil?

 7. Ruud

  Met je creditcard in een uitrijden kan nog steeds, hoef je de auto niet uit maar het kost je wel iets van 50 cent per keer!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).