Sluiting Busstation Noord zorgt voor beroering. “Ik snap echt geen bal meer van Utrecht Centraal” | De Utrechtse Internet Courant Sluiting Busstation Noord zorgt voor beroering. “Ik snap echt geen bal meer van Utrecht Centraal” | De Utrechtse Internet Courant

Sluiting Busstation Noord zorgt voor beroering. “Ik snap echt geen bal meer van Utrecht Centraal”

Sluiting Busstation Noord zorgt voor beroering. “Ik snap echt geen bal meer van Utrecht Centraal”

Vanaf vandaag is Busstation Noord bij Utrecht Centraal gesloten. De sluiting van Busstation Noord is nodig om te kunnen bouwen aan het toekomstige Stationsplein Oost.

Dit is één van de twee nieuwe entrees van Utrecht Centraal, met daaronder een grote fietsenstalling voor 12.500 fietsen. Voordat Stationsplein Oost gebouwd kan worden, worden eerst het oude taxiplatform en de bushaltes op Busstation Noord weggehaald. De sluiting zorgt voor de nodige beroering. Op social media roept de GVU reizigers op om eerder van huis te vertrekken:

https://twitter.com/DiThomas_/statuses/374423489505394688

4 Reacties

Reageren
 1. Matthijs

  @GVU_Utrecht is geen officieel account van het GVU

 2. Ronald

  koop je toch een auto 🙂

 3. Jack

  Wat ik gewoon echt niet kan begrijpen is dit. Men weet maanden van te voren dat dit er aan zit te komen en het ziet er allemaal uit alsof het men zojuist is overkomen. Zelfs nu vandaag op dinsdag hangen de bordjes vanuit het station met Busstation Zuid er nog. Zijn de grote blauwe borden op de palen alleen met lijnnummers voorzien en geen bestemmingsaanduidingen. Geven de informatrices keiharde onjuiste info. Kunnen reizigers met de roltrap naar het gesloten Busstation Noord. En komen dan uit in een niemandsland.
  Echt gevaarlijk vind ik de eilandperrons. Bussen rijden af en aan en reizigers moeten er tussendoor oversteken.

 4. geen buschauffeur

  @Jack heeft gelijk, er is nu ineens (vorige week waren ze nog aan het stratenmaken! wat een waardeloze planning) een zeer gevaarlijke oversteekplek waar van beide kanten bussen aan komen sjezen. Er zal wel eerst een ongeluk moeten gebueren voordat een of andere droplul die dit heeft goed gevonden tot inkeer komt. Maar dus eerst bloed aan zijn handen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).