Soep- en saladebar KOOF gaat crowdfunden voor een eigen plekje - De Utrechtse Internet Courant Soep- en saladebar KOOF gaat crowdfunden voor een eigen plekje - De Utrechtse Internet Courant

Soep- en saladebar KOOF gaat crowdfunden voor een eigen plekje

Soep- en saladebar KOOF gaat crowdfunden voor een eigen plekje

Soep- en saladebar KOOF bestond een aantal maanden als pop-up store aan de Nobelstraat. Vier vrienden gingen het avontuur aan omdat ze Utrecht een gezonde en eerlijke ‘to go’-plek wilden bieden. Nu de pop-up-periode is afgelopen willen ze verder met hun avontuur: een eigen pandje. Dat vraagt om een crowdfunding-actie.

“Wij willen een vaste locatie openen in Utrecht en in de toekomst verder groeien dan alleen een soep- en saladebar. Zo willen we ook op markten en evemenenten staan met onze gezonde voeding”, laat KOOF weten. Ze roepen mensen op om te investeren in de bar: “In ons nieuwe pandje hebben we een volwaardige keuken nodig. We moeten niet alleen een professionele keuken bouwen, maar ook een heleboel materiaal aanschaffen. Jouw investering kunnen we hier hard voor gebruiken!” Als dank voor een investering geeft KOOF een beloning: een saladestrippenkaart, cateringaanbod of een workshop voor gezond eten.

Bij KOOF (momenteel samen met conceptstore Alchemie in Hoog Catharijne te vinden) zijn salades en soepen en te krijgen, het liefst met biologische en lokale (seizoens)producten bereid. De crowdfunding-actie duurt nog tot 31 mei, KOOF hoopt 10.000 euro op te halen. Momenteel is meer dan de helft daarvan al binnen. 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).