Solliciteren via reclamebord langs de A12 lijkt te werken | De Utrechtse Internet Courant Solliciteren via reclamebord langs de A12 lijkt te werken | De Utrechtse Internet Courant

Solliciteren via reclamebord langs de A12 lijkt te werken

Solliciteren via reclamebord langs de A12 lijkt te werken

Met een goede sollicitatiebrief kom je er tegenwoordig niet meer. Jezelf aanbieden op een groot reclamebord langs de A12 bij Utrecht, dat valt pas op, dacht de werkloze Yvon van Donkelaar. En ja hoor: het werkt.

“Er heeft al één werkgever gereageerd, hij had een commerciële functie beschikbaar. Ik ga hem dus mijn CV sturen en dan hoop ik dat er een gesprek en een vervolg aan komt”, vertelt van Donkelaar.

Ze bedacht de actie samen met haar man, die de Olijfolieshop runt. “Via Goedmarkt had hij al een reclamezuil tot zijn beschikking. We zaten te denken wat een goede actie zou zijn voor zijn shop, toen zei ik ‘Waarom ga ik er niet op staan?’, het is toch een moeilijke tijd waarin veel mensen op zoek zijn naar een baan, dit valt op.”

Van Donkelaar, die op de Utrechtse Heuvelrug woont, is pas twee weken werkloos maar hoopt middels deze actie toch snel weer aan een baan te komen. “Ik heb vooral ervaring in de financiële administratie, maar ik sta zeker open voor een commerciële of representatieve functie.”

De open sollicitatie langs de snelweg is te zien tot en met 1 september. Als ze ergens aangenomen wordt, schenkt ze haar eerste maandsalaris aan Goedmarkt.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).