Auto die crashte op Uithof reed te hard en door rood | De Utrechtse Internet Courant Auto die crashte op Uithof reed te hard en door rood | De Utrechtse Internet Courant

Auto die crashte op Uithof reed te hard en door rood

Auto die crashte op Uithof reed te hard en door rood
De kruising op de Padualaan waar het ongeluk op de Uithof plaatsvond.
Politie-onderzoek wijst uit dat de bestuurder van auto die woensdagavond een groot ongeluk veroorzaakte op de Uithof te hard reed en het rode verkeerslicht negeerde. Bij het ongeluk kwamen de 22-jarige Dylan en de 26-jarige Leroy om het leven. 

Politie-onderzoek wijst uit dat de bestuurder van auto die woensdagavond een groot ongeluk veroorzaakte op de Uithof te hard reed en het rode verkeerslicht negeerde. Bij het ongeluk kwamen de 22-jarige Dylan en de 26-jarige Leroy om het leven. 

De auto botste woensdagavond op een lijnbus op de kruising Weg tot de Wetenschap en Sorbonnelaan. De 26-jarige Leroy uit Maarssen in de auto overleed ter plekke. Later kwam ook de 22-jarige Dylan uit De Meern in het ziekenhuis te overlijden. De 37-jarige bestuurder uit Utrecht is zwaargewond.

Stille tocht
Voor de overleden Dylan en Leroy wordt aanstaande zondag een stille tocht georganiseerd. Dat hebben vrienden van de verongelukten Dyllan (22 jaar) en Leroy (26 jaar) laten weten. De gemeente heeft een vergunning verleend.

Zondag om 11.30 uur komen vrienden van Dyllan en Leroy bijeen bij eethuis Ashani op de Amsterdamsestraatweg, waarna de stille tocht volgt die eindigt onder de Dom. De 37-jarige bestuurder van de auto is de uitbater van Ashani.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. onschuldigSlachtoffer

  Ik had altijd het idee dat een stille tocht om andere redenen werd georganiseerd. Blijkbaar is de definitie opgerekt.

 2. Kees Truijens

  Stille tocht? Voor malloten die willens en wetens het leven van zichzelf, maar ook van de buschauffeur en -passagiers in de waagschaal stelden?

 3. Rcp030

  Deze 2 jongens waren inzittenden van de auto. De bestuurder is zwaar gewond. Vind dit wel slachtoffers en dus kan een stille tocht prima

 4. Stef

  @rcp030: niemand zal ontkennen dat deze jongens slachtoffer zijn. Stille tochten worden echter over het algemeen georganiseerd voor slachtoffers van zinloos geweld. Daar is in dit geval evident geen sprake van.

 5. Yoshua

  @stef
  Dit was een zinloos ongeval dus mag een stille tocht volgens het handboek ”stille tochten”.

 6. Erik

  De omgekomen chauffeur is zelf slachtoffer van zijn eigen roekeloze en schandalige rijgedrag en heeft ook schuld aan de dood van zijn medepassagier. Triest, zeker voor de familie, maar ik ben tegelijkertijd echter enorm opgelucht dat er geen familie van meer onschuldige medeweggebruikers hoeft te worden ingelicht.

 7. Rob

  Je kunt natuurlijk altijd hopen dat door zo’n tocht enkele andere mensen uit
  zo’n gemeenschap (en misschien erbuiten) eens gaan nadenken over de
  risico’s van dergelijk rijgedrag. Want helaas komt het erg veel voor.

 8. Utrechter

  Is Ashani niet die tent die eerder dit jaar gesloten is geweest door de burgemeester omdat een eigenaar/medewerker met een vuurwapen liep te zwaaien? Lekkere types daar. En dan ook nog met dit soort mallotig rijgedrag het leven van vele onschuldigen op het spel zetten… lijkt me een politieonderzoekje waard.
  Sneu voor de nabestaanden maar wie met vuur speelt brandt zijn vingers en laten we vooral opgelucht zijn dat er niet nóg meer slachtoffers zijn gevallen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).