Supersnel internet vanaf volgende week in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Supersnel internet vanaf volgende week in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Supersnel internet vanaf volgende week in Utrecht

Supersnel internet vanaf volgende week in Utrecht
VodafoneZiggo gaat sneller internet aanbieden aan zijn klanten in Utrecht. Op 15 oktober start het bedrijf met internet met downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde.

VodafoneZiggo gaat sneller internet aanbieden aan zijn klanten in Utrecht. Op 15 oktober start het bedrijf met internet met downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde.

Landelijk gaat het snellere internet in 2020 ook worden ingevoerd in andere steden en regio’s, maar Utrecht en Nieuwegein zijn al eerder aan de beurt. Eerder deed Ziggo al een geslaagde pilot met gigabit-snelheden in de Utrechtse wijk Oog in Al.

“Met de introductie van supersnel gigabit-internet zet VodafoneZiggo een belangrijke stap in zijn ambitie om met GigaNet – het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo – Nederland klaar te maken voor de digitale toekomst”, aldus het bedrijf. Internet met downloadsnelheden tot 1 Gbps is bijna het tienvoudige van de gemiddelde 100 Mbps aansluiting in Nederland.

5 Reacties

Reageren
 1. Sander

  gaap…
  glasvezel….

 2. Simon

  Gewoon door een koperen draadje?

 3. Binnenstadbewoner

  Leuk, maar wat moet je er als gewone consument mee. Die heeft meer aan wat langzamer internet – wat nog steeds heel snel is – voor een lagere prijs.

 4. Harry

  Dit is vast gereed gemaakt om de nieuwe 5G data van de Gemeente en Opsporingsdiensten zo snel mogelijk op hun servers te krijgen voor real life tracking. Anders krijg je niet snel genoeg je sociale puntjes in je mandje.

 5. Paul G.

  Waarschijnlijk denken ze bij Ziggo dat iedereen films download en de hele dag zit te gamen. Wij betalen nu al voor all-in rond de 75 euro terwijl we de helft niet op de nieuwe tv kunnen ontvangen. Liever had ik de mogelijkheid gehad om zelf je zenderpakket te kunnen samenstellen. Ik heb geen moer aan arabische zenders etc en we moeten wel voor die troep meebetalen. Tevens had ik al in de krant gelezen dat men dan rond de 100 euro gaat totaal, want ze bieden het aan (lees, ze duwen het door je strot). Ze kunnen beter eens goed hun werk doen dan hoef ik niet elke week mailen te krijgen dat ze weer met hun jatten nachtelijk onderhoud gaan plegen. Maak het een keer af en blijf minstens een half jaar met jullie klauwen uit die kasten

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).