Te hoge vrachtwagen maakt schade in Daalsetunnel | De Utrechtse Internet Courant Te hoge vrachtwagen maakt schade in Daalsetunnel | De Utrechtse Internet Courant

Te hoge vrachtwagen maakt schade in Daalsetunnel

Te hoge vrachtwagen maakt schade in Daalsetunnel
Foto's: Instagram Handhaving Utrecht
Een vrachtwagen heeft voor de nodige schade en rommel gezorgd in de Daalsetunnel in Utrecht. De wagen was namelijk te hoog voor de tunnel.

Een vrachtwagen heeft voor de nodige schade en rommel gezorgd in de Daalsetunnel in Utrecht. De wagen was namelijk te hoog voor de tunnel.

De Daalsetunnel gaat onder het spoor door en is onderdeel van de hoofdroute voor vrachtverkeer in Utrecht. Toch was de vrachtwagen die woensdagmiddag door de tunnel reed een maatje te groot. Het voertuig zorgde voor de nodige schade aan de binnenkant van de tunnel.

Handhavers en politie waren aanwezig. Enkele rijbanen van de tunnel werden korte tijd afgesloten voor verkeer terwijl de rommel werd opgeruimd.

6 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Meestal zie je dat in Utrecht Oost. Het tunneltje onder de waterlinieweg is vaste prik voor dit soort incidenten. Vrij recent nog een picnic auto. Dit heb ik bij de Daalsetunnel nog niet zien gebeuren. Chauffeur uit MOE-land?

 2. Niels Bokhove

  Geen schade aan de BUITENKANT van de tunnel? 😉

 3. mees kees

  Verbaast ons niks:https://www.logistiek.nl/distributie/nieuws/2018/02/meer-ongevallen-door-tekort-aan-vrachtwagenchauffeurs-101162196?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.135925169.1067591755.1533807903-377568927.1533807903

 4. Lombokker

  @JdV
  Niet uit een MOE-land hoor. Het is een vrachtwegen met een kraan erop, waar ze bouwmaterialen en dergelijke mee afleveren. Ik snap alleen niet dat hij zo’n eind is doorgereden, je kan toch wel horen dat je het plafond eraf schraapt?

 5. JdV

  @lombokker. Zo he, dat is inderdaad wel heel erg lomp. Goede informatie trouwens, compliment. DUIC heeft alleen plaatjes van de schade, niet van de veroorzaker. Maar nu weten we de oorzaak, waardevolle aanvulling dus.

 6. Jasper

  @JDV: maakt het wat uit voor de schade waar vrachtwagen vandaan komt? en als je goed kijkt naar het plaatje van DUIC (hulde voor DUIC), zie je de vrachtwagen mét kraan aan ‘t eind van de tunnel staan. rara, wie zou dat nou hebben veroorzaakt?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).