Tientallen mensen in de rij voor gratis hamburgers op de Neude | De Utrechtse Internet Courant Tientallen mensen in de rij voor gratis hamburgers op de Neude | De Utrechtse Internet Courant

Tientallen mensen in de rij voor gratis hamburgers op de Neude

Tientallen mensen in de rij voor gratis hamburgers op de Neude
Ondanks de hitte staan er sinds 12.00 uur vanmiddag tientallen mensen in de rij om een gratis hamburger te scoren bij Ellis Gourmet Burger. De openingsactie van Utrechts nieuwste hamburgertent lijkt hiermee een succes.

Ondanks de hitte staan er sinds 12.00 uur vanmiddag tientallen mensen in de rij om een gratis hamburger te scoren bij Ellis Gourmet Burger. De openingsactie van Utrechts nieuwste hamburgertent lijkt hiermee een succes.

Voorafgaand aan de actie ontstond er veel reuring onder het DUIC bericht van afgelopen dinsdag. Reden voor de wijkagent om vanochtend even poolshoogte te nemen bij de Belgische keten om te vragen of er aan veiligheidsmaatregelen is gedacht bij een eventuele stormloop.

Dit schijnt echter allemaal op orde te zijn, zo verzekert de politie desgevraagd. Mensen die aan de actie deelnemen kunnen plaats nemen in de zaak of op het terras waarbij de regel vol = vol wordt gehanteerd. “Op deze manier kan er geen crowd ontstaan en zijn er geen dranghekken nodig”, zo laat de politie weten.

Een medewerker van Ellis Gourmet Burger laat weten dat ze 1400 beefburgers hebben ingekocht voor vandaag. Tot 19.00 uur kunnen er nog gratis hamburgers gegeten worden.

Gekoppelde berichten

17 Reacties

Reageren
 1. fred

  Hé, zie ik daar nu Hannah staan in de rij?

 2. J. De Vries

  Tja. Ijsjes leken me wel lekker maar hete hamburgers. Nee, ik sla af.

 3. Jeroen Kaakdorst

  Het is toch wel erg gesteld met de mensheid als je in de rij gaat staan voor iets dat je letterlijk bij de tent er naast comfortabel op het terras kunt bestellen.

 4. Hans Oudwijk

  Zie hier de totale degeneratie van de tot het bot verwende millennials. Met +30 C als bedelaars bij de voedselverdeling in de rij gaan staan voor ‘n f*cking gratis hamburger.
  Kleinburgerij in den dop. 18 tot 20 jaar jong maar nu al rijp voor de huishoudbeurs.

 5. Peet

  Goeie openingsstunt.,,,,sukses!!!

 6. Bert

  @hans oudwijk

  Nee, dat heet gewoon klassiek Nederlands: “Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten” Het woord ‘gratis’ en (in mindere mate) ‘korting’ maakt bij de gemiddelde Nederlander dingen op religieuze hoogte los.

 7. Thijs

  @Hans

  Je redenering klopt niet: als deze generatie verwend zou zijn, zouden ze juist NIET in de rij gaan staan wachten op een hamburger.

 8. Tessa

  Lieve mensen, laten we toch eens ophouden iedereen zo te bekritiseren. Naar mijn idee alleen maar winnaars: Ellis blij door succesvolle openingsstunt en de “Verwende Millenials” blij met gratis hamburger!

 9. Hans Oudwijk

  Thijs 25/8/2016 – 18:22
  Het gaat in deze ook niet om arm of rijk maar om mentaliteit. @Jeroen Kaakdorst en @Bert geven het goed weer.

 10. Objectivist

  Ik hoop maar dat het klimaat deze Co2- aanslag door zuipende vetkleppen heeft overleefd. Zonder klimaat is het best klote.

 11. Jacqueline Kerber

  Ah, Hans Oudwijk en Objectivist die in dezelfde minuut een even zure reactie plaatsen. Wat toevallig. Ik mis Sanmartean en Scherpschutter nog om het magische viertal compleet te maken

 12. Petra

  Het “schijnt” in orde te zijn met de veiligheidsmaatregelen, “verzekert” de wijkagent. Interessante woordkeuze, DUIC 🙂

  Overigens sluit ik me aan bij @Jeroen, @Hans en @Bert.

 13. Noedig

  Echt interessant is het om te horen hoe de kwaliteit is.

 14. Sjoerd

  @Hans: Wat een mentaliteit inderdaad, hoe durven ze in de rij te gaan staan voor iets wat gratis is?

  @Objectivist: ‘Zonder klimaat’? Hoe zie je dat voor je?

 15. Rens

  Hey waar zijn de Marokkanen, Turken en asielzoekers? Hmmmm mbt dit bericht kunnen we niet op Ze kankeren

 16. Objectivist

  Sjoerd 26/8/2016 – 11:36

  Niet. Het cynisme is u ontgaan.

 17. Yohan Walgmeester

  Mooi Rens: racisme en kanker in één reactie gevoegd, lekker bezig. Ook fijn dat de redactie zo goed reacties screent alvorens ze te plaatsen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).