‘Toekomstig toptrainer’ Sjors Ultee verlaat FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant ‘Toekomstig toptrainer’ Sjors Ultee verlaat FC Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

‘Toekomstig toptrainer’ Sjors Ultee verlaat FC Utrecht

‘Toekomstig toptrainer’ Sjors Ultee verlaat FC Utrecht
Sjors Ultee. Foto: FC Utrecht
Assistent-trainer Sjors Ultee stapt op bij FC Utrecht. Ultee en de club hebben besloten niet langer met elkaar door te gaan. 

Assistent-trainer Sjors Ultee stapt op bij FC Utrecht. Ultee en de club hebben besloten niet langer met elkaar door te gaan. 

Ultee heeft lang getwijfeld over het verlengen van zijn contract maar heeft besloten om op zijn gevoel af te gaan: “Ik heb lang getwijfeld, want ik ben al eerder met de club in gesprek geweest over mijn contract. Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging. Dat is beter voor mezelf en voor de club.”

Algemeen Directeur Wilco van Schaik is niet verrast over de uitkomst van de onderhandelingen: “Ultee heeft als trainer een lange staat van dienst bij ons. We wisten dat hij een vervolgstap wilde maken. We hebben in overleg besloten dat het beter is dan uit elkaar te gaan.”

Toptrainer

Eind april had DUIC een uitgebreid interview met toenmalig FC Utrecht-speler Ruud Boymans en vroegen wat hij vond van Ultee. Dat bleek niet mis. “Op de training neemt hij een deel van de tactische en een groot deel van de technische training voor zijn rekening. Die jongen heeft zoveel verstand van voetbal. Jean Paul de Jong en Ten Hag hebben meer aanzien voor de achterban maar ze doen het echt met zijn drieën. Nu je het me zo vraagt: er schuilt denk ik echt een toekomstig toptrainer in die jongen.”

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
 1. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  Belevingsproduct, belevingsproduct toch. Werkelijk ieder bericht dat je vanuit de maakbaarheidsvereniging (die ook nog iets met voetbal schijnt te doen) tot je neemt,is als een directe uppercut op de onderkant van de neus incasseren van iemand met een 20-jaar oude en met zweet doordrenkte bokshandschoen: het is iedere keer weer even onaangenaam, maar je bent wel direct wakker en alert waarbij een penetrante lucht een minuut of 5 in je neus achterblijft. De onmiskenbare zweem van leugenachtige misleiding, totale incompetentie en een vleugje Noord-Koreaanse factspinning die na dit persbericht van Belevingsproduct achterblijft maakt eveneens dat je direct op je qui vive bent. Alle alarmbellen gaan weer af!

  Het is zo doorzichtig allemaal. De chef propaganda van de meest amateuristisch geleide BVO van Nederland doet ook hier nog een lachwekkende poging om het te doen overkomen alsof het een gezamenlijke beslissing was en dat ook Belevingsproduct er heus inspraak in had, waar iedereen met een halve gram gezond verstand gewoon uit de tekst kan opmaken dat ook Ultee gillend uit de Galgenwaard is weggerend, zijn voormalige werkgever in het hemdje achterlatende met niets anders dan een nieuwe verse laag schaamrood op de toch al inktrode kaakjes.

  Iedereen weet dat als een amateur-goochelaar je oproept om naar het balletje in zijn hand te kijken, dat je vooral zijn andere hand in de gaten moet houden. Met Belevingsproduct uitingen is het niet anders. En wat deze amateur hier weer klunzig verborgen tracht te houden, is de blunder dat Belevingsproduct nota bene zelf nog geen 3 maanden geleden naar buiten bracht dat het contract van Ultee verlengd al IS:

  http://fcutrecht.nl/nieuws/actueel/12768/technische-staf-fc-utrecht-blijft-intact

  En nu -nog geen 3 maandjes verder- is duidelijk dat zijn contract dus helemaal niet verlengd was en dat Ultee nu nota bene zelf afziet van een verlenging! Ook deze hilarische blunder (of kwaadaardige leugen) zal intussen helemaal niemand meer verbazen. Waar totale incompetentie de leiding heeft zal alle werkelijke competentie (zoals Ultee) de organisatie in kwestie verlaten, waarmee op den duur een incompetentie-concentraat achterblijft, dat by-nature ook weer louter nieuwe incompetentie zal aantrekken. De cyclus waar Belevingsproduct al 8 jaar in vastzit.

  Belevingsproduct gonna Belevingsproduct, met als gevolg dat de vraag naar seizoenkaarten intussen minder groot is dan de vraag naar Hummers op een klimaatconventie van de VN! Zelfs Sparta verkocht intussen al ruim 30% meer seizoenkaarten….

  Het zomerleugenfestival is weer losgebarsten bij Belevingsproduct! Smullen geblazen!

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 2. herman

  Wanneer krijgt San een column? Heerlijke verhalen, los van al dan niet waar, zijn dit kostelijke verhalen.

 3. peter v

  Ten eerste hoop ik deze keer wel een reactie te mogen geven van de moderator, om anders in de woorden van meneer sanmartean te blijven:
  ruikt het naar een vleugje Noord-Koreaanse factspinning .

  @
  Misschien helpt de club deze jonge trainer juist wel door deze beslissing te nemen.

  Einde reactie en……salut.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).