Tolsteegsingel weer voor maanden afgesloten | De Utrechtse Internet Courant Tolsteegsingel weer voor maanden afgesloten | De Utrechtse Internet Courant

Tolsteegsingel weer voor maanden afgesloten

Tolsteegsingel weer voor maanden afgesloten
De Tolsteegsingel is afgesloten tot in december.
De Tolsteegsingel is vanaf de Maliebaan richting de Venuslaan de komende maanden afgesloten. De weg is de afgelopen jaren al vaker dicht geweest voor het autoverkeer. Deze keer is de afsluiting nodig voor werkzaamheden van Eneco.

De Tolsteegsingel is vanaf de Maliebaan richting de Venuslaan de komende maanden afgesloten. De weg is de afgelopen jaren al vaker dicht geweest voor het autoverkeer. Deze keer is de afsluiting nodig voor werkzaamheden van Eneco.

Vanaf 12 augustus zullen automobilisten komend vanaf de Maliebaan moeten omrijden. Borden leiden het autoverkeer om via de Zonstraat, Oosterstraat, Homeruslaan, Mecklenburglaan en Adriaen van Ostadelaan.

De werkzaamheden zijn nodig omdat Eneco aan de warmtetransportleiding werkt. De weg wordt afgesloten tot 20 december. De afgelopen jaren is de straat al meerdere malen voor periodes afgesloten geweest vanwege de herinrichting van de singel.

28 Reacties

Reageren
 1. Robert

  Op dit punt ga je je afvragen of de Gemeente überhaupt mensen in dienst heeft die over de planning van werkzaamheden op/aan de verkeersinfrastructuur gaan? Je gaat bijna hopen van niet, want als die mensen er wél zijn, dan is het werkelijk verbluffend hoe die presteren de afgelopen jaren…

 2. Frank Bosch

  Ach natuurlijk is het te veel gevraagd om dit tegelijk te doen. Hoeft het maar een keer open . Maar met elkaar praten is te moeilijk Voorbeelden genoeg dat er geen enkele samenwerking is. Lang leve de kosten!!!!!!!!!

 3. Geen

  Geld de afsluiting enkel voor autoverkeer, of ook voor fietsen en wandelaars?

 4. bee

  alweer.

 5. Lombokker

  Gelukkig liggen er nu klinkers, dus hoeven ze geen asfalt weg te breken.

 6. Katja

  Daar gáán we weer…en je kunt er op wachten dat het weer slordig herbestraat wordt, en dan wéér…ohoh, wat een planning !

 7. Koel Hoofd

  De gemeente heeft een actieplan en dat heet: werk met werk maken.

 8. Cee van Essen

  Er groeit vast en zeker geld aan de bomen van de Tolsteegsingel!
  Waarom zou je hem anders zo vaak openbreken?
  Dat kan alleen maar zijn om te oogsten, dan heeft de gemeente weer geld zat!

 9. Jolanda

  Verkeer en vervoer: het lachertje bij de gemeente Utrecht en de wethouder blijft gewoon zitten.
  Zoiets als dat je vroeger op een verjaardag liever niet vertelde dat je bij een bank werkte, dat is nu dat je bij Verkeer en Vervoer werkt in Utrecht…

 10. Arjan Verhoeven

  Meer dan VIER MAANDEN om een buis in de grond te stoppen. En dan ergens in januari merkt iemand vast op dat de klinkers toch niet goed liggen.

 11. Harry

  Yep, elk jaar moeten de budgetjes verbrand worden anders krijg je een jaar later minder. En dat willen de fietstraatbeleidsmakers natuurlijk niet. Dus vooral je plannen niet afstemmen met nutsbedrijven.

 12. wollie

  @katja, we kunnen de tolsteegsingel wel hernoemen naar Herbestraat 🙂

 13. Johnny

  Ongelooflijk.
  En waarom zo lang ?
  Kan het net een beetje sneller?

 14. Gideon

  Maliebaan???

 15. Angelique

  Man man man, 4 maanden geeft je ook echt niet het gevoel dat er ook maar iemand rekening houdt met eventuele overlast voor stadsbewoners. Alsof die verbindingswegen geen belangrijke functie hebben. Dat mensen maar gewoon eens moeten ophouden met zo lastig mobiel te zijn de hele tijd. Zitten altijd zo lastig in de weg, die bewoners.

 16. Anne Marie ten Berge

  Dit is meer een kwestie van aantoonbaar onbehoorlijk bestuur. Ook van verregaande arrogantie van de gemeenteraad zelf. 45 Raadsleden die ná de verkiezing hun zegeningen tellen. 45 raadsleden die op het pluche hun schoonheidsslaapje zitten te slapen ! 45 raadsleden die géén kritiek hebben op B&W én het college óók niet bij de les houden om geen overlast te veroorzaken. En dan hun voorzitter die nog eens 4 jaar leiding mag geven aan al het gestuntel? Onacceptabel !

 17. Harry

  Misschien is de hoge WOZ in Utrecht niet zo handig… dat maakt de gemeente blijkbaar nonchalant met begrotingen…

 18. Frits

  Komt er nog een uitleg van de Gemeente hoe dit kan gebeuren? Heeft er inderdaad alle schijn van dat men een probleem heeft wat betreft gecoördineerd plannen….

 19. R.De Leeuw

  Dat komt allemaal door de variabele werkplekken in het Stadskantoor.

 20. Hans Dortmond

  Een uitleg zal er wel niet komen. Dit gebeurt vaker. De Lange Nieuwstraat was ook weken lang moeilijk bereikbaar vanwege de werkzaamheden van Eneco. De straat is weer berijdbaar. Binnenkort wordt de straat heringericht.

 21. Alweer

  Heerlijk dit. Ik zet mijn geld in op half februari.

 22. Willem

  Wat een stakkers die planners van de gemeente,ze hebben nog steeds niets geleerd uit het verleden,schandalig.

 23. Maria

  @ Angelique

  Masterplan van de wethouder van fietsen? Treiter het autoverkeer maar lang genoeg en ze gaan als automatisme alternatieven gebruiken. Of ze komen helemaal niet meer.

 24. Niels Bokhove

  Lezen raadsleden weleens de reacties op DUIC? En zo ja, doen ze er ook wat mee? Je merkt er in elk geval weinig van. Je ziet ze, voorzover herkenbaar als raadslid, ook nooit reageren op DUIC. Verstoppen ze zich?

  Het nieuwe Stadskantoor is een wereld op zich, met vele interne voorzieningen. De wereld erbuiten is nauwelijks in zicht daar. Een van de ambtenaren gaf mij dat ooit ook toe. Je hebt bijna een paspoort nodig om erin te komen.

 25. Jos

  En maar klagen, klagen, klagen, klagen.

  Misschien heeft Eneco het wel niet goed doorgegeven aan de gemeente, kan ook he?

  Het betreft hier trouwens werkzaamheden aan de berm, niet aan de straat. Met het wegdek gaat niet zo heel veel gebeuren.

  Maar klagen, klagen, klagen, ook al moet je helemaal niet over deze weg rijden.

  De omleiding is trouwens prima te doen. Kost je nauwelijks extra tijd in de auto. Als je dit soort werkzaamheden hinderlijk vindt, moet je misschien niet in de stad gaan wonen met je auto. Het platteland is dan meer geschikt. Daar heb je de ruimte en hoeft niet zoveel aan het onderhoud van de stad gewerkt te worden.

  Deze reaguurders, u kent ze inmiddels wel, hebben werkelijk overal verstand van en werkelijk overal meer verstand van dan de mensen die er daadwerkelijk over gaan en die iets meer achtergrond info hebben.

  De hele dag klagen, klagen, klagen. Typerdetyptyp.

  Dit zijn gebruikelijke werkzaamheden die in een stad plaats vinden. Zeker als er steeds meer mensen komen wonen, dan zijn er steeds meer voorzieningen nodig; daarnaast, tijden veranderen. er is andere infra nodig.

 26. JR

  Reaguurder Jos, u kunt hem inmiddels wel, heeft werkelijk overal verstand van. Echter niet van afstemming, efficiency en kapitaalvernietiging.

  En, @ Niels, dat vraag ik me ook elke keer af, waarom onze volksvertegenwoordigers zich altijd muisstil houden op dit forum. En overigens ook niet reageren op mails met vragen.

 27. Marcel

  Jullie kunnen van alles hier pennen, maar er is van het bestuur van Utrecht niemand die hier wakker van ligt. Erger nog, de Tolsteegsingel? Waar is die dan? Heb vaak met het bestuur te maken gehad, kort geleden nog met commissie CWM en het is werkelijk onthutsend dit mee te maken. Dus? Schrijf maar lekker aan, we nemen een glas we doen een plas en alles blijft zoals het was/is.

 28. Uphoff

  Ik lees Eneco. Maar ik zie hier vooral wagens waarop Bodemsanering staat. Hoe kom ik aan meer informatie?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).