Treinen rijden weer na urenlange storing Treinen rijden weer na urenlange storing

Treinen rijden weer na urenlange storing

Treinen rijden weer na urenlange storing
Station Utrecht Vaartsche Rijn
Het treinverkeer is maandagochtend weer opgestart nadat de dienstregeling op zondag ernstig verstoord was. Een groot gedeelte van de zondag reden er helemaal geen treinen.

Het treinverkeer is maandagochtend weer opgestart nadat de dienstregeling op zondag ernstig verstoord was. Een groot gedeelte van de zondag reden er helemaal geen treinen.

Gisteren had het treinverkeer te maken met een ongebruikelijk grote storing. Er reden geen treinen en ook het reisinformatiesysteem was onbruikbaar geworden. Zo kon er niet gewaarschuwd worden voor het uitval van de treinen. De eerste verwachting was dat de storing een paar uur zou duren maar uiteindelijk reden er helemaal geen treinen meer op zondag.

De dienstregeling werd afgelopen nacht weer opgestart en op maandagochtend rijden alle treinen weer.


Wil jij DUIC steunen en een set ansichtkaarten ontvangen met de beste foto’s uit het boek DUIC in 2021? Voor 7,95 euro krijg je twaalf kaarten, van elke maand in 2021 één ansichtkaart. Met de aanschaf van de kaarten heb je niet alleen een herinnering aan 2021 – om op te hangen, te bewaren of te versturen – maar steun je ook de lokale journalistiek in Utrecht.

4 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Mijn auto deed het ook vanochtend weer prima, zoals dat in de afgelopen 1173 dagen eveneens het geval was. Beschikbaarheid; 100,00%. Uitval; 0,00%.

 2. Koel Hoofd

  Stond heerlijk behaaglijk in mijn eigen autobubbeltje een uur lang in de Utrechtse file. Maar kwam wel uiterust en relxed thuis, met de NS is dat altijd maar afwachten.

 3. Lekker treinen

  @Koel Hoofd
  Geniet ervan! Die 95 van de 100 keer dat de trein op tijd rijdt ben ik een uur eerder thuis dan de filerijders. Kan ik daar verder relaxen op de bank, nadat ik dat in de trein ook al deed.

 4. Mario

  @Scherpschutter & @Koel Hoofd
  Ik hoop dat jullie beseffen dat wanneer iedere OV-gebruiker in Utrecht ineens de auto gaat gebruiken, autorijden extreem onplezierig, tot vrijwel onmogelijk gaat worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).