Treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam plat na schietincident | De Utrechtse Internet Courant Treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam plat na schietincident | De Utrechtse Internet Courant

Treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam plat na schietincident

Treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam plat na schietincident
Het treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht lag woensdagavond plat door een schietincident op de parkeerplaats van de McDonald’s naast het station van Breukelen. Dit meldt Nu.nl

spoorwegovergang-480x307Het treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht lag woensdagavond plat door een schietincident op de parkeerplaats van de McDonald’s naast het station van Breukelen. Dit meldt Nu.nl

 De schietpartij vond plaats rond half acht ‘s avonds. Twee verdachten beroofden minimaal twee personen op de parkeerplaats. Hierbij werden schoten gelost maar raakte niemand gewond.

De verdachten gingen er daarna vandoor. De politie kon na een zoektocht van ongeveer een uur twee mannen aanhouden. Bij de aanhouding zijn waarschuwingsschoten gelost.

Wat er is buitgemaakt bij de overval, kon de woordvoerder niet zeggen.

Het station van Breukelen en de McDonald’s was de hele avond afgesloten voor sporenonderzoek. Het treinverkeer kon rond middernacht weer worden opgestart.

Volgens RTV Stichtse Vecht zouden reizigers op het station tijdens de schietpartij stilstaande treinen in zijn gevlucht.

 

 

2 Reacties

Reageren
  1. Ronald

    Dit bericht kan niet kloppen.

    Er staat ècht geen McDonalds naast het station Breukelen.
    Niet eens in de buurt.

  2. Ronald

    Correctie. Sinds 2 weken wel. Maar hij staat niet eens op de McDonalds eigen website vermeld 🙂

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).