Twee Utrechtse flexwerkplekken genomineerd in de Nationale Flexplek Test Twee Utrechtse flexwerkplekken genomineerd in de Nationale Flexplek Test

Twee Utrechtse flexwerkplekken genomineerd in de Nationale Flexplek Test

Twee Utrechtse flexwerkplekken genomineerd in de Nationale Flexplek Test
DAAR in Utrecht
Twee Utrechtse flexwerkplekken zijn genomineerd in de Nationale Flexplek Test. Zowel Co-working space DAAR als Grytte Maliebaan45 maken kans op de titel.

Twee Utrechtse flexwerkplekken zijn genomineerd in de Nationale Flexplek Test. Zowel Co-working space DAAR als Grytte Maliebaan45 maken kans op de titel.

Bas Verweij, mede-eigenaar van DAAR, noemt de nominatie een geweldige erkenning voor wat hij en zijn collega’s de afgelopen jaren hebben opgebouwd. “We zijn ontzettend vereerd dat we genomineerd zijn voor de beste flexplek van Nederland.”

Ook Samantha van Londen van Grytte Maliebaan45 zegt blij te zijn met de nominatie. “We zijn een kleine coworking organisatie, hebben op dit moment twee plekken. Een in Utrecht en een in Driebergen. Onze locaties typeren zich met een huiselijke uitstraling. Wij zitten in panden die vroeger als woonhuis gebruikt zijn en dat voel je nog steeds. Het is warm, persoonlijk en inspirerend. Je kent de andere ondernemers goed en weet wat zij doen met hun bedrijf.”

Dit jaar is de derde editie van de Nationale Flexplek Test. Verschillende juryleden bezoeken alle genomineerde locaties en kiezen uiteindelijk een winnaar. Zij beoordelen onder andere op bereikbaarheid, meubilair, de aanwezigheid van een vergaderruimte en de kwaliteit van de koffie.

Rotsoord

DAAR kwam in 2017 naar Rotsoord in Utrecht. Zij waren een van de eerste ondernemers van het getransformeerde gebied. “We wilden een collegiale en huiselijke sfeer creëren, waar iedereen zich welkom voelt”, aldus Verweij.

Volgens de initiatiefnemers van de test groeit het aantal flexplekken in Nederland. Verweij noemt het ook een goed alternatief voor mensen die nu vanwege het coronavirus noodgedwongen niet op kantoor kunnen werken. “Het is heerlijk om als de muren, katten of kinderen op je afkomen soms even in een andere omgeving aan het werk te kunnen, al is het maar een halve dag per de week.”

De Nationale Flexplek Test is een initiatief van ASUS Benelux. De winnaar wordt later dit jaar bekendgemaakt.

2 Reacties

Reageren
  1. Robbert

    Maar niet op basis van werkplek ergonomie… Zal heerlijk zitten, zo’n krukje:)

  2. Martijn

    Nominaties gingen via een formulier waar iedereen er eentje in kon dienen; op zich is een nominatie dus nog niet een “geweldige erkenning”…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).