Tussen Utrecht en Amersfoort rijden dit weekend geen treinen | De Utrechtse Internet Courant Tussen Utrecht en Amersfoort rijden dit weekend geen treinen | De Utrechtse Internet Courant

Tussen Utrecht en Amersfoort rijden dit weekend geen treinen

Tussen Utrecht en Amersfoort rijden dit weekend geen treinen
Archiefbeeld DUIC
Bouwvakkers gaan dit weekend een spoordek aanleggenen bij de Leijenseweg in Bilthoven. Daardoor rijden er geen treinen tussen Utrecht en Amersfoort.

Bouwvakkers gaan dit weekend een spoordek aanleggenen bij de Leijenseweg in Bilthoven. Daardoor rijden er geen treinen tussen Utrecht en Amersfoort.

Reizigers die met de trein van Utrecht Centraal naar Amersfoort willen worden omgeleid via Hilversum. Tussen station Utrecht Overvecht en Amersfoort/Baarn zet de NS bussen in.

 

4 Reacties

Reageren
 1. Jacques de Bouwvacques

  Wat worden bouwvakkers hier weer onnodig in een slecht daglicht gesteld! Is het voor het nieuwsbericht relevant of dit door bouwvakkers of door preitelers of registeraccountants wordt gedaan?

 2. Yolan

  Dat was vorige weekend ook al zo en toen gingen al die bussen dwars door dorp De Bilt (minstens 12 per uur), kunnen ze niet gewoon via de Utrechtse weg NS?

 3. J. De Vries

  Waar zouden we zijn zonder de trein? Nou in ieder geval niet waar we willen zijn. Gelukkig is de A28 nog gewoon open.

 4. Jansen

  @ Yolan. tuurlijk gaan ze door de Bilt,z e zijn namelijk op weg naar station Bilthoven, daat stoppen de bussen ook namelijk.

  En wat een gezeik weer. Spoor moet ondehouden worden, zeker gelet op de mate waarop het in Nederland gebruikt wordt. Je bent misschien maar 15 minuten- twintig minuten langer onderweg. Dus waar hebben we het over.

  @ J de Vries. Snelween worden ook wel eens dichtgegooid als ze onderhouden worden. Daarnaast heeft u vast het heuglijke nieuws gehoord dat de snelwegen weer in rap tempo dichta an het slibben zijn. Al die uitbreidingen hebben weer meer verkeer aabgetrokken. Precies in lijn met wat alle kritische rapporten zeggen. Snelweguitbreidingen hebben altijd maar een zeer tijdelijk effect, omdat de korte goede bereikbaarheid nieuwe mensen aantrekt. Je kan je dus afvragen of al die miljoneninvesteringen geen geld over de balk smijten is. Gelet op het feit dat mensen tussen de 18 en 35 in veel mindere mate auto’s bezitten en ze ook veel minder gebruiken, dat blijkt ook uit alle rapporten. Zeker stedelijke jongeren. Zie ook de enorme stijging van het gebruik van het OV sinds 1995. Daarnaast zijn mensen enorme gewoonte dieren die hun patroon niet aanpassen. Als de snelweg dichtgeslibt is blijven mensen voor die betreffende route op de oude vertoruwde tijdstippen kiezen, waardoor je dus enorme fileproblemtiek krijgt. Lang leve de snelwegen!….oh nee, dat is niet mijn uitspraak. Hahahaha.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).