Utrecht krijgt dochteronderneming van Abercrombie & Fitch | De Utrechtse Internet Courant Utrecht krijgt dochteronderneming van Abercrombie & Fitch | De Utrechtse Internet Courant

Utrecht krijgt dochteronderneming van Abercrombie & Fitch

Utrecht krijgt dochteronderneming van Abercrombie & Fitch

In het oude Free Record Shop-pand aan de Oudegracht komt een winkel van Hollister Co. Hollister is onderdeel van het populaire Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch en richt zich voornamelijk op kleding voor kinderen tussen de 14 en 18 jaar.

lasalle hollisterDit stond eerder deze week vermeld op deze pagina van de vastgoeddienstverlener Jones Lang Lasalle, maar is nu weggehaald (Printscreen rechts te zien). Na een telefoontje waarin DUIC om bevestiging vroeg, kreeg de redactie het veelzeggende antwoord: “Ik kan het niet bevestigen, maar ook zeker niet ontkennen, dan weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.”

Navraag bij pandeigenaar Charlie Chiu’s leverde niks op. Die zijn de hele week onbereikbaar.

Hollister Co.

Hollister Co, genoemd naar een stad in de Amerikaanse staat Californiëen komt uit dezelfde koker als het populaire Abercrombie & Fitch. De marketingcampagnes zijn vrijwel idententiek: we zien goed gebouwde, sportieve en sexy jongens en meisjes in weinig verhullende kleding in zonnig Californië.

Net als bij Abercrombie & Fitch staat ook in de winkels van deze formule de muziek hard en worden bezoekers onder het parfum gespoten. Hollister richt zich echter op een iets jongere doelgroep en is goedkoper. Een T-shirt van Hollister kost bijvoorbeeld 17,50 dollar, terwijl een van A&F 30 of 40 dollar kost.

Applestore

Nadat er een wit Apple logo op de gevel was geschilderd, leek het er heel even op dat er een Apple-store zou komen, maar deze geruchten werden al snel de kop ingedrukt door Apple zelf.

1 Reactie

Reageren
 1. Gerard Kremers

  Is het zeker dat Abercrombie @Fitch op de Oude Gracht komt?
  Groet,
  Gerard Kremers
  Intermediar Retail Vastgoed Binnenstad Woerden
  06-13805762

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).