Utrechts koningslied is grote hit | De Utrechtse Internet Courant Utrechts koningslied is grote hit | De Utrechtse Internet Courant

Utrechts koningslied is grote hit

Utrechts koningslied is grote hit

Nadat John Ewbank zijn koningslied heeft teruggetrokken hebben de Utrechtse studenten Allard Amelink en Huib Verhoeven de ontstane leegte opgevuld. Met hun koningslied “Je bent een Koning” zijn ze een groot succes op YouTube.

Sinds donderdag is hun filmpje al meer dan 450.000 keer bekeken. Het loflied voor de toekomstige koning Willem-Alexander is geschreven en ingezongen op een studentenkamer, daarna hebben de twee jongens er een clip bij opgenomen.

Manager

In tegenstelling tot het lied van Ewbank (hier de DUIC recensie) krijgen de studenten uit Utrecht vooral veel positieve reacties binnen. Dit merken ze ook aan de hoeveelheid aanvragen voor optredens. Om alles in goede banen te leiden hebben ze de website www.allardenhuib.nl opgericht en een manager in dienst genomen.

Media duikt er bovenop

De media zijn vol op de makers van het alternatieve koningslied gedoken. Allard en Huib zijn maandagmiddag te zien op RTV Utrecht. ‘s Avonds zitten ze onder meer in RTL Boulevard, EenVandaag, Shownieuws en De Wereld Draait Door. Ook zijn ze te horen op Radio 1 en 3FM.

1 Reactie

Reageren
  1. Mia Amram

    Nou Allard en Huib, wat een gewellldige meezinger, dit moet hem echt gaan worden hoor! Wat een opluchting dat dit nog net op tijd is geregeld en we gelukkig nu met z’n allen weer kunnen focussen op het oplossen van echte problemen, een oprecht dankjewel!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).