Utrechts restaurant maakt kans om beste ‘toko’ van Nederland te worden | De Utrechtse Internet Courant Utrechts restaurant maakt kans om beste ‘toko’ van Nederland te worden | De Utrechtse Internet Courant

Utrechts restaurant maakt kans om beste ‘toko’ van Nederland te worden

Utrechts restaurant maakt kans om beste ‘toko’ van Nederland te worden
WT Urban Cafe & Kitchen, het restaurant in de voormalige watertoren aan het Heuveloord in Utrecht, is één van de twaalf kandidaten die kans maakt op de titel ‘favoriete restaurant van NRC-lezers’.

WT Urban Cafe & Kitchen, het restaurant in de voormalige watertoren aan het Heuveloord in Utrecht, is één van de twaalf kandidaten die kans maakt op de titel ‘favoriete restaurant van NRC-lezers’.

Culinair columnist Joël Broekaert selecteerde 24 verschillende restaurants. Daarna was de weg vrij voor consumenten om te stemmen. Vandaag is de tweede en laatste ronde van het zogenoemde Tokotober van start gegaan.

Stemmen kan via deze link. Op maandag 31 oktober wordt om 17.00 uur de winnende ‘toko’ bekend gemaakt.

8 Reacties

Reageren
 1. J. De Vries

  Grappig. Nog nooit van deze ” toko ” gehoord. Nou lees ik ook geen NRC dus daar komt het waarschijnlijk door. De beste toko is toko mitra trouwens.

 2. Averell Dalton

  J. de Vries: Wat een boeiende reactie! U als persoon met belangrijke mening heeft nog nooit gehoord van het restaurant in de watertoren in Utrecht, én de info dat u geen NRC leest krijgen we er als cadeautje bij. Ik begrijp dat u dit even met de wereld wilde delen, wat hadden we zonder die informatie weinig gehad om over te praten in het weekend.

 3. han hartogs

  Averell: wat een lullige reactie !

  han

 4. Job

  Haha Averell, Het internet is helaas vergeven van dit soort figuren, 80% van de reacties komt niet boven dit niveau uit..

 5. Jansen

  Prima reactie van Averell

  Types als J. de Vries verpesten juist ieder open gesprek, daar mogen ze niet vaak genoeg op gewezen worden, verder is de reactie van Averelle dus redelijk inhoudelijk, wat je van Han, Job en J niet kan zeggen .

 6. K

  Grappig dit, de reactie van J. De Vries is de enige die op het artikel ingaat.

 7. Peet

  Geweldig uitzicht
  Wilde er laatst gaan eten
  Maar ze zijn weken volgeboekt
  Dus dat is wat moeilijk plannen

  Ps iedereen mag reageren
  Plat utregs,,beetje dommig beetje leuk goudkust student de turk
  Go for it

 8. Jipperdepip

  Vraag me af waar het op is gebaseerd. Zeker 1 van de mooiste locaties van Utrecht maar het eten is goed maar niet geweldig en zoals zoveel zaken in Utrecht totaal niet spannend en vernieuwend. En dat is als je op zo’n locatie zit en weet dat je een half jaar van tevoren vol zit echt een gemiste kans

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).