Utrechtse barvrouw gaat voor titel Gay Barman 2014 | De Utrechtse Internet Courant Utrechtse barvrouw gaat voor titel Gay Barman 2014 | De Utrechtse Internet Courant

Utrechtse barvrouw gaat voor titel Gay Barman 2014

Utrechtse barvrouw gaat voor titel Gay Barman 2014

Melissa Afman, barvrouw bij de Utrechtse gaybar Bodytalk gaat de strijd aan voor de titel Gay Barman van 2014. Melissa is een van de twee vrouwen die mee strijdt voor de titel van OUTTV, en kan de steun van haar mede Utrechters goed gebruiken.

Gericht op mannen

”We kwamen de verkiezing tegen op het internet, en mijn baas vond het jammer dat het een barman verkiezing was. Hij wilde eigenlijk mij opgeven! Toen hebben we de organisatie gebeld, en nu mag ik als vrouw mee strijden voor de titel van beste barman,” vertelt Melissa. Waarom de verkiezing in eerste plaats alleen voor mannen is, weet Melissa niet. Wel vermoed ze dat het komt doordat de homo-organisaties erg mangericht zijn. ”En de mannen die werken bij OUTTV willen natuurlijk op zoek naar de leukste barmannen”, voegt ze er met een knipoog aan toe.

Hoe de procedure precies gaat verlopen is voor Melissa nog onbekend. Wel weet ze dat ze zo veel mogelijk likes moet krijgen. ”Daarna komen ze een avond filmen in de Bodytalk, wat natuurlijk super leuk is.”

”Iedereen mixt”

Melissa werkt al 4,5 jaar in de Bodytalk, en vindt het leuk dat er bijna evenveel mannen als vrouwen komen. ”In andere gaybars zijn mannen altijd in de grote meerderheid, maar in de Bodytalk zijn ook de vrouwen goed vertegenwoordigd. En van 18 tot 80, alles staat binnen en iedereen mixt.”

Stemmen op Melissa kan hier.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).