Award uitgereikt aan Utrechtse Canal Pride | De Utrechtse Internet Courant Award uitgereikt aan Utrechtse Canal Pride | De Utrechtse Internet Courant

Award uitgereikt aan Utrechtse Canal Pride

Award uitgereikt aan Utrechtse Canal Pride
De bestuursleden werden gisteravond verrast.
De jaarlijkse Regenboogpluim werd donderdagavond uitgereikt aan Stichting Utrecht Canal Pride. In Cafe Kalff aan de Oudegracht werden de bestuursleden verrast.

De jaarlijkse Regenboogpluim werd donderdagavond uitgereikt aan Stichting Utrecht Canal Pride. In Cafe Kalff aan de Oudegracht werden de bestuursleden verrast.

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door COC Midden-Nederland aan personen of organisaties die zich op buitengewone wijze hebben ingezet voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen  (LHBTI) in de regio Midden Nederland.

De Regenboogpluim werd overhandigd aan de voorzitter van Stichting Utrecht Canal Pride, Robbert Kalff. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op de verjaardag van COC Midden-Nederland.

De stichting organiseerde op 17 juni 2017 voor de allereerste keer de kleurrijke botenparade over Utrechtse grachten en dat was direct een succes.

COC Midden-Nederland voorzitter Simon Timmerman overhandigde de award. “De eerste editie van de Utrecht Canal Pride was een groot succes. Met enkel vrijwilligers is dit van de grond gekomen. Een geweldige prestatie! Niet alleen voor de mensen aan de kant was het een groot feest, maar ook voor alle organisaties, clubs en verenigingen die trots op de boten door de Utrechtse grachten voeren. Utrecht mag trots zijn op dit evenement en de organisatie verdient een groot compliment voor deze positieve bijdrage aan de LHBTI-gemeenschap”, aldus Timmerman. Dit jaar staat de tweede editie van de Utrecht Canal Pride gepland voor zaterdag 16 juni 2018.

DUIC sprak in december al uitgebreid met Robbert Kalff.

 

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).