IJsalon Gelato Burano kan Beste van Nederland worden in RTL 4-programma | De Utrechtse Internet Courant IJsalon Gelato Burano kan Beste van Nederland worden in RTL 4-programma | De Utrechtse Internet Courant

IJsalon Gelato Burano kan Beste van Nederland worden in RTL 4-programma

IJsalon Gelato Burano kan Beste van Nederland worden in RTL 4-programma
Gelato Burano in Oog in Al. Bron: Google Maps
IJssalon Gelato Burano is genomineerd voor beste ijssalon in het RTL-programma de Beste van Nederland. De zaak heeft twee vestigingen; in Oog in Al aan de Händelstraat en De Bilt.

IJssalon Gelato Burano is genomineerd voor beste ijssalon in het RTL-programma de Beste van Nederland. De zaak heeft twee vestigingen; in Oog in Al aan de Händelstraat en De Bilt.

In het tweede seizoen van het programma strijden ondernemers door middel van creatieve vlogs in verschillende categorieën om de titel. 15 juli is de uitzending waarin de vlog van Gelato Burano te zien is.  Eigenaar Friso Hennings Backer heeft de nominatie direct gevierd met zijn personeel. “We hadden toevallig al een borrel gepland staan en daar hebben we dus even een goed feestje van gemaakt.”

Hennings Backer hoorde begin juni van de nominatie. “Het productiebedrijf heeft een mysteryshopper langs gestuurd en deskresearch gedaan.” Gelato Burano is niet alleen genomineerd op basis van hun Italiaanse ijs. “Het gaat er ook om wat je verder allemaal doet. Wij hebben sinds dit jaar een Syrische vluchteling in de zaak werken, we sponsoren de jeugdsport en zijn met onze ijsfiets vaak in parken te vinden.”

Vlog

De genomineerde zaken moeten een vlog aanleveren aan RTL die tijdens de uitzending te zien is. Het publiek kan stemmen op wat zij de beste vlog vinden.

Hennings Backer: “Toevallig is een van mijn medewerkers een student op de Hogeschool voor Journalistiek, dus zij werd coördinator van de vlogs. Verder zijn we meteen begonnen met het mobiliseren van ons netwerk om op ons te stemmen.” Er kan op de website van De Beste van Nederland tot 2 augustus gestemd worden.

2 Reacties

Reageren
  1. Aagje

    Hopelijk een beter programma dan het vorige. Rambam heeft ervoo rgezorgd dat dit programma werd geschrapt.

    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/12/rtl-schrapt-programma-na-uitzending-rambam-a1540984

  2. Eduard F.

    @Aagje Jep, ‘De Beste van Nederland’ wordt uitgezonden in het advertorialblok van RTL. De producent noemt het zelf “branded content”. Alle aan het programma deelnemende bedrijven staan op de site vermeld onder “adverteerders”.

    https://www.debestevannederland.tv/

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).